Δολοφονία στο Αιγάλεω: «Σκότωσε τη μάνα μου» φώναζε ο ένας από τους γιους της

18:08 - 20/10/2021

Για τη δολοφονία της, αναζητείται ο μικρότερος γιος της οικογένειας, 20 ετών, ο οποίος είχε μεγαλώσει σε ίδρυμα

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκ από την άγρια δολοφονία στο Αιγάλεω: «Σκότωσε τη μάνα μου» φώναζε ο ένας από τους γιους της

Αναζητείται ο μικρότερος γιος της οικογένειας

Διαβάστε το στο

Δολοφονία στο Αιγάλεω – «Σκότωσε τη μάνα μου» φώναζε ένα από τα παιδιά της

Για τη δολοφονία της, αναζητείται ο μικρότερος γιος της οικογένειας, 20 ετών, ο οποίος είχε μεγαλώσει σε ίδρυμα.

Διαβάστε το στο

Δολοφονία στο Αιγάλεω: «Σκότωσε τη μάνα μου» φώναζε ο ένας από τους γιους της (pics+vids)

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 55χρονης στο Αιγάλεω - Βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμόΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Για τη δολοφονία της, αναζητείται ο μικρότερος γιος της οικογένειας, 20 ετών, ο οποίος είχε μεγαλώσει σε ίδρυμα.

Διαβάστε το στο tovima

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία – «Σκότωσε τη μάνα μου» φώναζε ο ένας από τους γιους της

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη στιγμή της δολοφονίας στο Αιγάλεω, όπου βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό μία γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η αδικοχαμένη γυναίκα μεγάλωνε μόνη της τα πέντε παιδιά, αντιμετωπίζοντας τεράστια οικονομικά προβλήματα, καθώς ο σύζυγός της, είχε σκοτωθεί πριν από πολλά χρόνια σε εργατικό ατύχημα. Για τη δολοφονία […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Έγκλημα στο Αιγάλεω: «Σκότωσαν τη μητέρα μου», φώναζε ένας από τους γιους της γυναίκας

Η αστυνομία ψάχνει τον 20χρονο γιο της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν σχετίζεται με το φρικτό έγκλημα στο Αιγάλεω.Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του 20χρονου γιού της 55χρονης γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη την Τετάρτη (20/10) μέσα στο σπίτι της, στην οδό Βεροίας, στο Αιγάλεω. Με βάση όσα ανέφερε στην Αστυνομία ένα από τα παιδιά της άτυχης γυναίκας, όταν έφυγε από το σπίτι της οικογένειας το πρωί, η μητέρα του έμεινε με τον 20χρονο αδελφό του. Ο άνδρας αναζητείται προκειμένου να διαπιστωθεί αν σχετίζεται με το φρικτό έγκλημα και αν τελικά πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα φέρει τραύ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Δολοφονία μητέρας: "Σκότωσε τη μάνα μου", φώναζε ο γιος της 54χρονης

Συγκλονιστικές μαρτυρίες - Η οικογενειακή τραγωδία πίσω από το έγκλημα

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Διαβάστε το στο to10.gr

Δολοφονία στο Αιγάλεω- «Σκότωσε τη μάνα μου» φώναζε ο ένας από τους γιους της (βίντεο)

Σσοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη στιγμή της δολοφονίας στο Αιγάλεω, όπου βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό μία γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η αδικοχαμένη γυναίκα μεγάλωνε μόνη της τα πέντε παιδιά, αντιμετωπίζοντας τεράστια οικονομικά προβλήματα, καθώς ο σύζυγός της, είχε σκοτωθεί πριν από πολλά χρόνια σε εργατικό ατύχημα.   Για τη δολοφονία […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Δολοφονία στο Αιγάλεω - "Σκότωσε τη μάνα μου" φώναζε ο ένας από τους γιους της

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Θρίλερ στην Αχαρνών: Εντοπίστηκαν δύο μαχαιρωμένοι σε απόσταση 150 μέτρων