Λευτέρης Πετρούνιας για το MeToo: «Εάν… εάν υπήρξαν περιστατικά στον πρωταθλητισμό, λυπάμαι πολύ»

08:30 - 21/10/2021

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έδωσε χθες το βράδυ το παρών σε λαμπερά εγκαίνια και εκεί τον συνάντησαν To άρθρο Λευτέρης Πετρούνιας για το MeToo: «Εάν… εάν υπήρξαν περιστατικά στον πρωταθλητισμό, λυπάμαι πολύ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λευτέρης Πετρούνιας για #MeToo: Ζητώ ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες – Έχουν δίκιο που με κατηγορούν

Λευτέρης Πετρούνιας: Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τις δηλώσεις του σχετικά με το ελληνικό #MeToo, αλλά και την αναδιατύπωση μέσω των social media, ο Λευτέρης Πετρούνιας προχώρησε σε νέα τοποθέτηση. Ο Ολυμπιονίκης μίλησε στον ΑΝΤ1 για όλες τις αντιδράσεις που υπήρξαν. Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε αρχικά: «Η διατύπωση του... The post Λευτέρης Πετρούνιας για #MeToo: Ζητώ ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες – Έχουν δίκιο που με κατηγορούν appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Λευτέρης Πετρούνιας για το meToo: «Εάν… εάν υπήρξαν περιστατικά στον πρωταθλητισμό, λυπάμαι πολύ» – Αντέδρασε η Τσιμτσιλή

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης ο Λευτέρης Πετρούνιας όπου μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για το κίνημα #MeToo και τις καταγγελίες στον χώρο του αθλητισμού. Ωστόσο, μια απάντησή του προκάλεσε την αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day. «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας σκληρός κλάδος, από εκεί και πέρα εάν υπήρξαν… […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πετρούνιας για meToo: Εάν... εάν υπήρξαν περιστατικά στον αθλητισμό, λυπάμαι πολύ - Η αντίδραση της Τσιμτσιλή

"Εάν υπήρξαν… εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ", είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Η δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια που θα συζητηθεί: «Εάν… εάν υπήρξαν περιστατικά στον αθλητισμό λυπάμαι πολύ»

“Δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει “τα φώτα πάνω του” ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο” δήλωσε, μέσα σε όλα, ο Λευτέρης Πετρούνιας. Στους δημοσιογράφους μίλησε ο Λευτέρης Πετρούνιας όταν τον συνάντησαν το βράδυ της Τετάρτης σε έξοδο του. Ο Έλληνας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πετρούνιας για metoo: «Εάν, εάν υπήρξαν περιστατικά στον αθλητισμό λυπάμαι πολύ»

Δήλωση που θα συζητηθεί για το #metoo από τον Λευτέρη Πετρούνια. «Εάν έγιναν περιστατικά…»Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας εξέφρασε την προσωπική του άποψη για το #metoo στον αθλητισμό, λέγοντας πως είναι ένας σκληρός κλάδος και πως λυπάται πολύ. Χαρακτηριστικά είπε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος. Δεν έχω δει κάτι. Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει “τα φώτα πάνω του” ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει α

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της