Η συνταγή της ημέρας: Ινδοκάρυδο σιροπιαστό και αφράτο (ραβανί)
09:30 - 21/10/2021
Ραβανί με ινδοκάρυδο, σιροπιαστό ινδοκάρυδο που είναι σαν αφρός και λιώνει στο στόμα! Είναι από τα πιο νόστιμα και ανάλαφρα σιροπιαστά γλυκά. Μόλις φτιάξετε την συνταγή για το ραβανί, ο Πέτρος Συρίγος σας υπόσχεται πως θα την ερωτευτείτε. Υλικά Για το σιρόπι 3 ½ ποτήρια του νερού νερό 3 ½...
The post Η συνταγή της ημέρας: Ινδοκάρυδο σιροπιαστό και αφράτο (ραβανί) appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr