Λευτέρης Πετρούνιας: Η δήλωση για το ελληνικό #metoo που προκάλεσε αντιδράσεις

10:52 - 21/10/2021

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο Λευτέρης Πετρούνιας ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων το κίνημα #MeToo και τις καταγγελίες στον χώρο του αθλητισμού. «Ο...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λευτέρης Πετρούνιας: Παίρνει θέση μετά το χαμό που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για το #metoo

«Να μην ξεχνάμε τις θέσεις μου από την πρώτη μέρα», έγραψε

Διαβάστε το στο

Λευτέρης Πετρούνιας: «Ζητάω συγγνώμη από όλους τους Έλληνες, έχουν δίκαιο να με κατηγορούν»

Μετά το σάλο από τις δηλώσεις του για τη βία στο χώρο του αθλητισμού, ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 και ζήτησε συγγνώμη από τους Έλληνες. Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του Τόκιο τόνισε ότι ο ίδιος ήταν υπέρμαχος του metoo και αναφερόταν αποκλειστικά στα φαινόμενα ψυχολογικής βίας και μόνο για το δικό του ... Περισσότερα To άρθρο Λευτέρης Πετρούνιας: «Ζητάω συγγνώμη από όλους τους Έλληνες, έχουν δίκαιο να με κατηγορούν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Λευτέρης Πετρούνιας – Στροφή 180 μοιρών από τον Ολυμπιονίκη μετά τις αντιδράσεις

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την απάντησή του για το #metoo, ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής διευκρινίζει τις θέσεις του και τονίζει ότι στηρίζει όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας

Διαβάστε το στο tanea.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: Η αμφισβήτηση των καταγγελιών, οι αντιδράσεις και πώς τα πήρε όλα πίσω

Μεγάλες αντιδράσεις, τόσο σε αθλητές και ηθοποιούς, που έχουν σαφώς δηλώσει τη στήριξή τους στα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης/κακοποίησης και λεκτικής βίας, αλλά και στο ευρύ κοινό, προκάλεσε χθες η δήλωση του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, που ούτε λίγο ούτε πολύ αμφισβήτησε τα περιστατικά #MeToo στον ελληνικό αθλητισμό και άφησε αιχμές για τα θύματα. «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει “τα φώτα πάνω του” ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λευτέρης Πετρούνιας για τη δήλωση που προκάλεσε σάλο: Πήρε διαφορετική κατεύθυνση

Διευκρινίσεις σχετικά με τη δήλωση που έκανε αναφορικά με το ελληνικό #MeToo, και που προκάλεσε σάλο έδωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας. Με δύο στόρι του αναφέρει ότι η δήλωσή του πήρε διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύει και υπογραμμίζει ότι στηρίζει όσους έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας. «Η δήλωσή... The post Λευτέρης Πετρούνιας για τη δήλωση που προκάλεσε σάλο: Πήρε διαφορετική κατεύθυνση appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: Παίρνει θέση μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για το #metoo

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά τον στον σάλο που To άρθρο Λευτέρης Πετρούνιας: Παίρνει θέση μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για το #metoo δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: Ζητάω συγγνώμη από όλους τους Έλληνες, έχουν δίκιο να με κατηγορούν

Διαβάστε το στο e-daily.gr

H απάντηση του Λευτέρη Πετρούνια για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του

«Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω», δήλωσε μέσω…

Διαβάστε το στο queen.gr

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ρίχτηκε στην «πυρά» πριν προλάβει να μιλήσει

Τι είπε δηλαδή ο Λευτέρης Πετρούνιας που έπρεπε σώνει και καλά να περάσει από δική για… κακούργημα; Ας μην αμφισβητούμε την ποιότητα του χαρακτήρα του. Αυτό που είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας όχι απλώς παρεξηγήθηκε αλλά σε χρόνο μηδέν έφερε στη θέση του κατηγορουμένου έναν αθλητή και άνθρωπο του οποίου το ήθος και οι αξίες δεν […] Ο Λευτέρης Πετρούνιας ρίχτηκε στην «πυρά» πριν προλάβει να μιλήσει - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: Παίρνει θέση μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για το #metoo

https://www.spoilers.gr/leyteris-petroynias-pairnei-thesi-meta-to-salo-poy-prokalesan-oi-diloseis-toy-gia-to-metoo/ Λευτέρης Πετρούνιας: Παίρνει θέση μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για το #metoo Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λευτέρης Πετρούνιας: Παίρνει θέση μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για το #metoo

Διαβάστε το στο spoilers

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ρίχτηκε στην πυρά πριν προλάβει να μιλήσει

Sportime Team • 21/10/2021 – 17:17 Τι είπε δηλαδή ο Λευτέρης Πετρούνιας που έπρεπε σώνει και καλά να περάσει από δική για… κακούργημα; Ας μην... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Λευτέρης Πετρούνιας ρίχτηκε στην πυρά πριν προλάβει να μιλήσει

Διαβάστε το στο spoilers

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ρίχτηκε στην «πυρά» πριν προλάβει να μιλήσει

Τι είπε δηλαδή ο Λευτέρης Πετρούνιας που έπρεπε σώνει και καλά να περάσει από δική για... κακούργημα; Ας μην αμφισβητούμε την ποιότητα του χαρακτήρα του. Sportime Team για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Η δήλωση Πετρούνια για το ελληνικό #metoo που θα συζητηθεί

ΒΙΝΤΕΟ: Η δήλωση Πετρούνια για το ελληνικό #metoo που θα συζητηθεί 21/10/2021 Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας. O Ολυμπιονίκης της γυμναστικής ρωτήθηκε για το κίνημα του #metoo και τις καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις/παρενοχλήσεις, απαντώντας πως δεν είναι σίγουρος για το αν υπήρξαν μεμονωμένα περιστατικά, σημειώνοντας πως «αν υπήρξαν, λυπάμαι πολύ». Παράλληλα, άφησε αιχμές, λέγοντας πως δεν έχει δει αθλητή, που έχει πετύχει τους στόχους του, να έχει προχωρήσει σε μία ανάλογη καταγγελία. «Αν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει αθλητή που βρίσκεται στα

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το ελληνικό #MeToo που προκάλεσαν αντιδράσεις και θα συζητηθούν πολύ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας παρευρέθηκε σε εγκαίνια και όλες οι κάμερες στράφηκαν πάνω του, ζητώντας του κάποια δήλωση. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για το κίνημα #MeToo και τις καταγγελίες στον χώρο του αθλητισμού, δίνοντας μια απάντηση που προκάλεσε αντιδράσεις και μας δίχασε ιδιαίτερα. Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας εξέφρασε την προσωπική του άποψη για το #MeToo […] Το άρθρο Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το ελληνικό #MeToo που προκάλεσαν αντιδράσεις και θα συζητηθούν πολύ εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: Η δήλωση για το Me Too που θα συζητηθεί

Λευτέρης Πετρούνιας: Κλήθηκε να σχολιάσει για το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με την απάντηση να προκαλεί αίσθηση.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»