Γιώργος Ασημακόπουλος: «Ο Γιώργος Λιάγκας δεν με χαιρέτησε»

11:18 - 21/10/2021

Σε νυχτερινή εκδήλωση βρέθηκαν οι κάμερες όπου μεταξύ άλλων έδωσε το παρών και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο επιχειρηματίας και πρώην […] The post Γιώργος Ασημακόπουλος: «Ο Γιώργος Λιάγκας δεν με χαιρέτησε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Ασημακόπουλος: Ο Θεός δεν συγχωρεί την αχαριστία

Αιχμές άφησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος σε τοποθέτηση που έκανε on camera.Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε δηλώσεις στη κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και άφησε αιχμές για τον Ηλία Μπόγδανο. Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor είπε ότι δεν έχει επαφές με τον Ασημακόπουλο και άφησε αιχμές. Έτσι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε ότι «έκανε πρεμιέρα, έμαθα, καλή του επιτυχία. Δεν μιλάμε δυστυχώς. Τελικά, με τον Τριαντάφυλλο νόμιζα πως δεν θα έχω επαφές, αλλά τελικά μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Με τον Ηλία όχι. Δεν έχω τσακωθεί εγώ μαζί του». «Τώρα αυτός γιατί ισχυρίζεται πως ούτε για καφέ δεν θα πήγαινε μαζί μου, δεν ξέρω. Τον είχα στηρίξει πολύ μέσα στο παιχνίδι. Τελικά την αχαριστία, ούτε ο Θεός δεν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος «καρφώνει» τον Ηλία Μπόγδανο

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε δηλώσεις στις κάμερες και έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με τον Ηλία Μπόγδανο. Αποκαλύψε μάλιστα πως δεν μιλάνε μετα το τέλος του Survivor. «Έκανε πρεμιέρα. Καλή του επιτυχία. Δε μιλάμε δυστυχώς. Τελικά με τον Τριαντάφυλλο νόμιζα πως δε θα έχω επαφές, αλλά μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Mε τον Ηλία δυστυχώς όχι», είπε ανάμεσα σε άλλα. […] The post Ο Γιώργος Ασημακόπουλος «καρφώνει» τον Ηλία Μπόγδανο appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Survivor: Έσβησε για πάντα την φλογίτσα της και αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στο δελτίο ειδήσεων νιώθω πολύ περισσότερο ο εαυτός μου»

Survivor – Τα πήρε άγρια και αποχώρησε: «Είναι ασέβεια προς το πρόσωπο μου»

MasterChef: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό και νευριασμένος δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο

Δημήτρης Κόκοτας: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος μαθαίνει την αλήθεια και παθαίνει κρίση