Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του Kremlin Cup και στο WTA Finals

13:40 - 21/10/2021

Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στα προημιτελικά του Kremlin Cup, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την παρουσία της στο WTA Finals! Η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετώπιζε στη φάση των «16» του Kremlin Cup την Άννα Καλίνσκαγια. Έχοντας πάρει το πρώτο σετ με 6-2, η Μαρία ξεκίνησε ιδανικά και το δεύτερο σετ, κάνοντας μπρέικ στην αντίπαλό της. Ωστόσο, η Ρωσίδα αθλήτρια εγκατέλειψε αμέσως μετά και έτσι η Σάκκαρη πέρασε στην οκτάδα του τουρνουά. Εκεί περιμένει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Κουντερμέτοβα και τη Χάλεπ. Ωστόσο, το πιο σημαντικό για τη Μαρία Σάκκαρη είναι ότι θα δώσει το «παρών» στο WTA Finals στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού, τον Νοέμβριο, εκεί όπου θα αναμετρηθεί με τις υπόλοιπες καλύτερες επτά αθλήτριες τ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Την Χάλεπ θα αντιμετωπίσει η Σάκκαρη στα προημιτελικά του Kremlin Cup

Η Σιμόνα Χάλεπ είναι το εμπόδιο που πρέπει να περάσει η Μαρία Σάκκαρη προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά του Kremlin Cup.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά της Μόσχας και στα WTA Finals

Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για την Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, εξασφάλισε την συμμετοχή της στο WTA Finals, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο μήνα (8-17/11) στο Μεξικό, με την συμμετοχή των οκτώ κορυφαίων τενιστριών του πλανήτη. Η Σάκκαρη αγωνίσθηκε για την «φάση των 16» στο τουρνουά της Μόσχας, με αντίπαλο την Ρωσίδα Άννα Καλίνσκαγια (Νο 125), η οποία εγκατέλειψε, ενώ είχε χάσει το πρώτο σετ με 6-2 και βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0 game στο δεύτερο σετ. Επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη στο τουρνουά της ρωσικής πρωτεύουσας θα είναι η νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ και την Ρωσίδα Βερόνικα Κουντερμέτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Σάκκαρη με την Χάλεπ στα προημιτελικά του Kremlin Cup

Η Σιμόνα Χάλεπ είναι το εμπόδιο που πρέπει να περάσει η Μαρία Σάκκαρη προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά του Kremlin Cup.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σάκκαρη: Στα προημιτελικά του Kremlin Cup

Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε άνετα στα προημιτελικά (6-2, 1-0), καθώς η Άννα Καλίνσκαγια αποχώρησε στις αρχές του δεύτερου σετ λόγω τραυματισμού.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις