Μακρόν: Η αποικιοκρατία ήταν «βαρύ σφάλμα» της Γαλλίας
06:09 - 22/12/2019
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έκρινε ότι η αποικιοκρατία ήταν «σφάλμα» της χώρας του, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μακρόν: Η Αποικιοκρατία βαρύ σφάλμα, ολίσθημα της Δημοκρατίας της χώρας μου
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έκρινε ότι η αποικιοκρατία ήταν «σφάλμα» της χώρας του, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Αμπιτζάν, έχοντας στο πλάι του τον πρόεδρο της Ακτής Ελεφαντοστού Αλασάν Ουαταρά
Διαβάστε το στο tovimaΕμανουέλ Μακρόν από Ακτή Ελεφαντοστού: Η αποικιοκρατία ήταν «βαρύ σφάλμα» της χώρας μου
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έκρινε ότι η αποικιοκρατία ήταν «σφάλμα» της χώρας του, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Αμπιτζάν, έχοντας στο πλάι του τον πρόεδρο της Ακτής Ελεφαντοστού Αλασάν Ουαταρά.
Διαβάστε το στο kathimerini.grΜακρόν: Η αποικιοκρατία ήταν «βαρύ σφάλμα» της χώρας μου
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έκρινε ότι η αποικιοκρατία ήταν «σφάλμα» της χώρας του, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Αμπιτζάν, έχοντας στο πλάι του τον πρόεδρο της Ακτής Ελεφαντοστού Αλασάν Ουαταρά. «Πολύ συχνά σήμερα» η στάση της Γαλλίας «εκλαμβάνεται» σαν να συνδέεται με μια προσπάθεια επανεπιβολής της «ηγεμονίας» της, σαν να ξαναφοράει τα… Read more »
The post Μακρόν: Η αποικιοκρατία ήταν «βαρύ σφάλμα» της χώρας μου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜακρόν: Η αποικιοκρατία ήταν «βαρύ σφάλμα» της χώρας μου
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έκρινε ότι η αποικιοκρατία ήταν «σφάλμα» της χώρας του, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Αμπιτζάν, έχοντας στο πλάι του τον πρόεδρο της Ακτής Ελεφαντοστού Αλασάν Ουαταρά. «Πολύ συχνά σήμερα» η στάση της Γαλλίας «εκλαμβάνεται» σαν να συνδέεται με μια προσπάθεια επανεπιβολής της «ηγεμονίας» της, σαν να ξαναφοράει τα […]
The post Μακρόν: Η αποικιοκρατία ήταν «βαρύ σφάλμα» της χώρας μου appeared first on Πτήση & Διάστημα.
Διαβάστε το στο ptisidiastima.comΜακρόν: Η αποικιοκρατία ήταν «βαρύ σφάλμα» της χώρας μου
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έκρινε ότι η αποικιοκρατία ήταν «σφάλμα» της χώρας του, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Αμπιτζάν, έχοντας στο πλάι του τον πρόεδρο της Ακτής Ελεφαντοστού Αλασάν Ουαταρά.
The post Μακρόν: Η αποικιοκρατία ήταν «βαρύ σφάλμα» της χώρας μου appeared first on analitis.gr.
Διαβάστε το στο analitis.gr