Λευτέρης Πετρούνιας: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για την λάθος διατύπωσή μου»
19:40 - 21/10/2021
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ζητώντας συγγνώμη για όσα ανέφερε σε […]
The post Λευτέρης Πετρούνιας: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για την λάθος διατύπωσή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λευτέρης Πετρούνιας: «Ειλικρινέστατα συγγνώμη σε όλους τους Έλληνες για την δήλωσή μου»
«Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος», τόνισε ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας για τη δήλωσή του σχετικά με το ελληνικό #MeToo, ζητώντας συγγνώμη από όλους τους Έλληνες
Διαβάστε το στο Λευτέρης Πετρούνιας: Ζήτησε δημοσίως συγγνώμη – «Έχουν δίκιο να με κατηγορούν, έκανα λάθος»
Ο Λευτέρης Πετρούνιας απαντά για τις δηλώσεις του για το ελληνικό #Me Too στον ANT1
Διαβάστε το στο Λευτέρης Πετρούνιας: «Έκανα λάθος! Ζητώ ένα τεράστιο συγγνώμη απ’ όλους του Έλληνες»
Λευτέρης Πετρούνιας: Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ανέφερε ότι η διατύπωση του τρόπου σκέψης του ήταν εντελώς λάθος, αναφορικά με τη δήλωση…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠαραδέχεται το λάθος του ο Λευτέρης Πετρούνιας: "Ζητώ συγγνώμη από όλους τους Έλληνες, διατύπωσα λάθος τη σκέψη μου"
Ο χρυσός ολυμπιονίκης, Λευτέρης Πετρούνιας, βγήκε αυτοβούλως στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ζήτησε συγγνώμη για τις λάθος δηλώσεις - "Έχουν δίκιο να με κατηγορούν"
Διαβάστε το στο thetoc.grΠετρούνιας: «Ζητάω συγγνώμη από όλους τους Ελληνες»
Μετά τις δηλώσεις του για το ελληνικό #MeToo που προκάλεσαν αντιδράσεις, ο έλληνας πρωταθλητής των κρίκων επανήλθε τονίζοντας ότι ανέκαθεν υποστήριζε όποιον έχει υποστεί βία
The post Πετρούνιας: «Ζητάω συγγνώμη από όλους τους Ελληνες» appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΠετρούνιας: «Ειλικρινέστατα συγγνώμη σε όλους τους Έλληνες για την δήλωσή μου» (video)
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και…
Διαβάστε το στο onsports.grΛευτέρης Πετρούνιας: Ζητάω ένα τεράστιο συγγνώμη απ΄ όλους τους Έλληνες
«Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος»
Διαβάστε το στο news.grΛ. Πετρούνιας: “Ένα τεράστιο συγγνώμη προς όλους τους Έλληνες για τη λάθος διατύπωση – Έχουν κάθε δίκιο”
Lamianow.gr
Λ. Πετρούνιας: “Ένα τεράστιο συγγνώμη προς όλους τους Έλληνες για τη λάθος διατύπωση – Έχουν κάθε δίκιο”
Σάλος προκλήθηκε με την δήλωση του πρωταθλητή και ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια για το metoo στον αθλητισμό και επανήλθε με νέα δήλωση.
Λ. Πετρούνιας: “Ένα τεράστιο συγγνώμη προς όλους τους Έλληνες για τη λάθος διατύπωση – Έχουν κάθε δίκιο”
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΛευτέρης Πετρούνιας: Ζητώ μια τεράστια συγγνώμη από όλους τους Έλληνες
Ο Λευτέρης Πετρούνιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου έκανε λόγο για λανθασμένη διατύπωση και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, για τη δήλωσή του σχετικά με το @MεTοο που προκάλεσε σάλο στα social media. “Η διατύπωση του τρόπου σκέψης ήταν λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη προς όλους τους Έλληνες […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠετρούνιας για #metoo: «Ζητώ συγνώμη απ’ όλους τους Έλληνες»
Μετά τις δηλώσεις του που προκάλεσαν αντιδράσεις
Διαβάστε το στο ekriti.gr