Λευτέρης Πετρούνιας: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για την λάθος διατύπωσή μου»

19:40 - 21/10/2021

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ζητώντας συγγνώμη για όσα ανέφερε σε […] The post Λευτέρης Πετρούνιας: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για την λάθος διατύπωσή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λευτέρης Πετρούνιας: «Ειλικρινέστατα συγγνώμη σε όλους τους Έλληνες για την δήλωσή μου»

«Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος», τόνισε ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας για τη δήλωσή του σχετικά με το ελληνικό #MeToo, ζητώντας συγγνώμη από όλους τους Έλληνες

Διαβάστε το στο

Λευτέρης Πετρούνιας: Ζήτησε δημοσίως συγγνώμη – «Έχουν δίκιο να με κατηγορούν, έκανα λάθος»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας απαντά για τις δηλώσεις του για το ελληνικό #Me Too στον ANT1

Διαβάστε το στο

Λευτέρης Πετρούνιας: «Έκανα λάθος! Ζητώ ένα τεράστιο συγγνώμη απ’ όλους του Έλληνες»

Λευτέρης Πετρούνιας: Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ανέφερε ότι η διατύπωση του τρόπου σκέψης του ήταν εντελώς λάθος, αναφορικά με τη δήλωση…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Παραδέχεται το λάθος του ο Λευτέρης Πετρούνιας: "Ζητώ συγγνώμη από όλους τους Έλληνες, διατύπωσα λάθος τη σκέψη μου"

Ο χρυσός ολυμπιονίκης, Λευτέρης Πετρούνιας, βγήκε αυτοβούλως στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ζήτησε συγγνώμη για τις λάθος δηλώσεις - "Έχουν δίκιο να με κατηγορούν"

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πετρούνιας: «Ζητάω συγγνώμη από όλους τους Ελληνες»

Μετά τις δηλώσεις του για το ελληνικό #MeToo που προκάλεσαν αντιδράσεις, ο έλληνας πρωταθλητής των κρίκων επανήλθε τονίζοντας ότι ανέκαθεν υποστήριζε όποιον έχει υποστεί βία The post Πετρούνιας: «Ζητάω συγγνώμη από όλους τους Ελληνες» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Πετρούνιας: «Ειλικρινέστατα συγγνώμη σε όλους τους Έλληνες για την δήλωσή μου» (video)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: Ζητάω ένα τεράστιο συγγνώμη απ΄ όλους τους Έλληνες

«Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος»

Διαβάστε το στο news.gr

Λ. Πετρούνιας: “Ένα τεράστιο συγγνώμη προς όλους τους Έλληνες για τη λάθος διατύπωση – Έχουν κάθε δίκιο”

Lamianow.gr Λ. Πετρούνιας: “Ένα τεράστιο συγγνώμη προς όλους τους Έλληνες για τη λάθος διατύπωση – Έχουν κάθε δίκιο” Σάλος προκλήθηκε με την δήλωση του πρωταθλητή και ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια για το metoo στον αθλητισμό και επανήλθε με νέα δήλωση. Λ. Πετρούνιας: “Ένα τεράστιο συγγνώμη προς όλους τους Έλληνες για τη λάθος διατύπωση – Έχουν κάθε δίκιο” Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: Ζητώ μια τεράστια συγγνώμη από όλους τους Έλληνες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου έκανε λόγο για λανθασμένη διατύπωση και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, για τη δήλωσή του σχετικά με το @MεTοο που προκάλεσε σάλο στα social media. “Η διατύπωση του τρόπου σκέψης ήταν λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη προς όλους τους Έλληνες […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πετρούνιας για #metoo: «Ζητώ συγνώμη απ’ όλους τους Έλληνες»

Μετά τις δηλώσεις του που προκάλεσαν αντιδράσεις

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: "Ζητάω συγγνώμη από όλους τους Έλληνες"

"Έχουν δίκαιο να με κατηγορούν"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο