Γιατί ο δρόμος προς τη Χάγη είναι ανοιχτός για την Αρμενία/Αζερμπαϊτζάν και όχι για την Κύπρο/Τουρκία;
20:50 - 21/10/2021
ΤΗΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΧΑΤΖΗΤΟΦΗ* Ως κάτοικος Χάγης, έχω εξοικειωθεί με τα διεθνή δικαστήρια, που έχουν μετατρέψειαυτή την ιστορική ολλανδική πόλη σε διεθνές κέντρο για την προάσπιση της ειρήνης και της δικαιοσύνης, και έχω εμπνευστεί από την ανθρωπιστική κουλτούρα της Χάγης, μια κουλτούρα που αντανακλά τις υψηλές αξίες πασίγνωστων Ολλανδών λογίων. Ο Έρασμος, για παράδειγμα, συνόψιζε […]
Γιατί ο δρόμος προς τη Χάγη είναι ανοιχτός για την Αρμενία/Αζερμπαϊτζάν και όχι για την Κύπρο/Τουρκία; - olympia
Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιατί ο δρόμος προς τη Χάγη είναι ανοιχτός για την Αρμενία/Αζερμπαϊτζάν και όχι για την Κύπρο/Τουρκία;
Της ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΧΑΤΖΗΤΟΦΗ* Ως κάτοικος Χάγης, έχω εξοικειωθεί με τα διεθνή δικαστήρια, που έχουν μετατρέψει αυτή την ιστορική ολλανδική πόλη σε διεθνές κέντρο για την προάσπιση της ειρήνης και της δικαιοσύνης, και έχω εμπνευστεί από την ανθρωπιστική κουλτούρα της Χάγης, μια κουλτούρα που αντανακλά τις υψηλές αξίες πασίγνωστων Ολλανδών λογίων. Ο Έρασμος, για παράδειγμα, συνόψιζε […]
The post Γιατί ο δρόμος προς τη Χάγη είναι ανοιχτός για την Αρμενία/Αζερμπαϊτζάν και όχι για την Κύπρο/Τουρκία; appeared first on Militaire.gr.
Διαβάστε το στο militaire.gr