Η απάντηση Μόσιαλου σε Πετρούνια
21:56 - 21/10/2021
«Οι γυναίκες έχουν να υπερβούν ακόμη περισσότερα εμπόδια που συνδέονται με συστημικά χαρακτηριστικά διακρίσεων μιας πατριαρχικής κοινωνίας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μόσιαλος για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια.Ο Ηλίας Μόσιαλος μέσω των social media απάντησε στις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια, σχετικά με τις αποκαλύψεις για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στο χώρο του αθλητισμού. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης σε συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε πως «ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος. Δεν έχω δει κάτι. Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η συγγνώμη του Λευτέρη Πετρούνια
Κάποιοι μίλησαν για θυμωμένους χορηγούς που τον περιμένουν στη γωνία. Κάποιοι άλλοι για κωλοτούμπα, καθώς δεν συμφέρει να έχεις το κοινό απέναντί σου. Τα λόγια του πάντως δείχνουν μια ειλικρινή τοποθέτηση, μια αυθόρμητη απολογία, χωρίς «ναι μεν, αλλά». Δεν φάνηκε υπερόπτης, ούτε χρησιμοποίησε φτηνές δικαιολογίες
The post Η συγγνώμη του Λευτέρη Πετρούνια appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΑπάντηση Αθανασόπουλου σε Ρώρο για την πλαζ
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου, του Δήμου Πατρέων, Ανδρέας Αθανασόπουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Για μια ακόμα φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ και η παράταξή του στον Δήμο Πατρέων, έχοντας αναγάγει σε πολιτική το ψέμα και την εξαπάτηση, καταγγέλλουν την Δημοτική Αρχή ότι δεν προστάτευσε και άφησε στο έλεος της κακοκαιρίας, τις κατασκευές –που οι εργαζόμενοι […]
Διαβάστε το στο dete.grΠΔΕ: Συνάντηση Μπονάνου με Ζέρβα
Επίσκεψη στον Διευθυντή Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης Αχαΐας, Ανδρέα Ζέρβα πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, συνοδευόμενος από την επιστημονική του συνεργάτιδα Ουρανία Σπυρίδωνος, έπειτα από το θόρυβο που δημιουργήθηκε για τη σύμπτυξη των τμημάτων στα σχολεία της Δυτικής Ελλάδας. Ο κ. Μπονάνος ζήτησε από τον κ. Ζέρβα να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που του παρέχει ο […]
Διαβάστε το στο dete.gr