Νεαρός ξεσπά μετά τον εμβολιασμό του κατά του Covid-19: «Αποκτήσαμε εγώ και η κοπέλα μου προβλήματα στην καρδιά»
11:16 - 22/10/2021
Ένα βίντεο «γροθιά στο στομάχι» δημοσίευσε ένας νεαρός τικ-τόκερ, ο οποίος προσφάτως είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με προβλήματα στην καρδιά.
Όπως τονίζει στο βίντεο αυτός ανέπτυξε περικαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού και η κοπέλα του μυοκαρδίτιδα.
Αναλυτικά όσα είπε
«Πριν από δύο ημέρες έκανα προπόνηση, κάνοντας μόνο προπόνηση ώμων, όπως έκανα κανονικά, και νόμιζα ότι τραβήχτηκε ένας μυς
Πήγα για ύπνο εκείνο το βράδυ. Ξύπνησα με πολύ πόνο. Καθώς ξυπνούσα, η σύντροφος μου μού είπε ότι και αυτή πονούσε πολύ στο στήθος της. Έτσι, σκέφτηκα εντάξει, "αυτό δεν ακούγεται καλό τώρα", γνωρίζοντας ότι στην πραγματικότητα μόλις έκανε την 2η δό
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νεαρός ξεσπά μετά τον εμβολιασμό του κατά του Covid-19: «Αποκτήσαμε εγώ και η κοπέλα μου προβλήματα στην καρδιά»
Συγκλονίζει το βίντεο που δημοσίευσε μέσα από το νοσοκομείο Ένα βίντεο «γροθιά στο στομάχι» δημοσίευσε [...]
The post Νεαρός ξεσπά μετά τον εμβολιασμό του κατά του Covid-19: «Αποκτήσαμε εγώ και η κοπέλα μου προβλήματα στην καρδιά» appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο