Μπέος για «Koriopolis»: «Πανηγυρική η απαλλαγή μου» (ΦΩΤΟ)

12:34 - 22/10/2021

Μπέος για «Koriopolis»: «Πανηγυρική η απαλλαγή μου» (ΦΩΤΟ) 22/10/2021 Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, τοποθετήθηκε για την απαλλαγή του στην υπόθεση «Koriopolis» από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας. Αναλυτικά η ανάρτησή του στο facebook: «Ολοκληρώθηκε σήμερα, με την πανηγυρική απαλλαγή μου και από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, ένας δεκαετής και πλέον κύκλος απηνών προσωπικών διώξεων σε βάρος μου, με χαλκευμένα ή και ανύπαρκτα «στοιχεία» και ψευδομάρτυρες, που στόχευαν στην ηθική και κοινωνική μου εξόντωση, μέσω του διαβόητου «Koriopolis» προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα εγκληματικά συμφέροντα μιας ομάδας αποτελούμενης από

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Αχιλλέας Μπέος αθωώθηκε για τα «στημένα» – «Πανηγυρική η απαλλαγή μου»

Lamianow.gr Ο Αχιλλέας Μπέος αθωώθηκε για τα «στημένα» – «Πανηγυρική η απαλλαγή μου» Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για συμμετοχή στο σκάνδαλο στημένων αγώνων «Koriopolis» ο Δήμαρχος Βόλους, Αχιλλέας Μπέος Ο Αχιλλέας Μπέος αθωώθηκε για τα «στημένα» – «Πανηγυρική η απαλλαγή μου» Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Μπέος: «Πανηγυρική η απαλλαγή μου από το Κοriopolis»

Αχιλλέας Μπεος για koriopolis: «Συμφέροντα ομάδας αποτελούμενης από πολιτικούς απατεώνες, επιχειρηματικούς κύκλους και επίορκων δικαστικών λειτουργών». Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Μπέος: «Πανηγυρική η απαλλαγή μου από το Koriopolis»

Με ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος έκανε αναφορά στην απαλλαγή του για την υπόθεση Koriopolis από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)