Ν. Δένδιας: Εύχομαι να μην τραυματιστεί ξανά κανένα παιδί και να υπάρξει οριστική ειρήνευση στη Λιβύη

15:16 - 22/10/2021

«Το σκίτσο που μου δώρισαν στον Δήμο Abu Sliem, κατά την επίσκεψή μου στη Λιβύη, και [που] δεν πρόκειται να ξεχάσω: Ένα τραυματισμένο κορίτσι...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δένδιας – «Εύχομαι να μην τραυματιστεί ξανά κανένα παιδί και να υπάρξει οριστική ειρήνευση στη Λιβύη»

Στη Λιβύη βρέθηκε χθές ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας

Διαβάστε το στο

Δένδιας – «Εύχομαι να μην τραυματιστεί ξανά κανένα παιδί και να υπάρξει οριστική ειρήνευση στη Λιβύη»

Στη Λιβύη βρέθηκε χθές ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας

Διαβάστε το στο tovima

Το σκίτσο που συγκίνησε τον Νίκο Δένδια: Εύχομαι να μην τραυματιστεί ξανά κανένα παιδί και να υπάρξει ειρήνευση στη Λιβύη

Η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στη Λιβύη είχε μεγάλη πολιτική σημασία,

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Ν.Δένδιας: «Ευχή να μην πληγωθεί κανένα παιδί και να υπάρξει ειρήνη στη Λιβύη»

O υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο Ιnstagram ανέφερε ότι «το σκίτσο που μου δώρισαν στον Δήμο Abu Sliem κατά την επίσκεψή μου στη Λιβύη και [που] δεν πρόκειται να ξεχάσω: Ένα τραυματισμένο κορίτσι από τον εμφύλιο που έθεσε σε δοκιμασία τη χώρα». «Με την ευχή, παιδί να μην πληγωθεί ξανά και να υπάρξει οριστική ειρήνευση στη Λιβύη», προσέθεσε. Ο κ. Δένδιας βρέθηκε χθες στη Λιβύη, προσκεκλημένος από τη Λίβυα ομόλογό του Νάιλα ελ Μάνγκους, και συμμετείχε στην υπουργική σύνοδο «Πρωτοβουλία για Σταθερότητα στη Λιβύη» («Libya Stabilization Initiative»). Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Δένδια:             Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.                       Η

Διαβάστε το στο pronews.gr

Δένδιας-Λιβύη: Εύχομαι να μην τραυματιστεί ξανά κανένα παιδί και να υπάρξει οριστική ειρήνευση

«Το σκίτσο που μου δώρισαν στον Δήμο Abu Sliem κατά την επίσκεψή μου στη Λιβύη και [που] δεν πρόκειται να... The post Δένδιας-Λιβύη: Εύχομαι να μην τραυματιστεί ξανά κανένα παιδί και να υπάρξει οριστική ειρήνευση appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο