Άλεκ Μπάλντουιν: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;» – Συντετριμμένος ο ηθοποιός

15:34 - 22/10/2021

Ο Άλεκ Μπάλντουιν, πυροβόλησε και σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας στα γυρίσματα της ταινίας Rust αλλά και τον σκηνοθέτη ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άλεκ Μπάλντουιν: Το όπλο είχε αληθινές σφαίρες επιβεβαιώνει η αστυνομία – Συνεχίζεται η έρευνα

Στον Άλεκ Μπάλντουιν δόθηκε ένα όπλο που περιγράφηκε ως ένα ασφαλές «άσφαιρο όπλο» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust», αλλά το όπλο περιείχε αληθινές σφαίρες, σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της αστυνομικής έρευνας για το θανατηφόρο περιστατικό. Την Πέμπτη ο Αμερικανός ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε, προφανώς κατά λάθος, την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας ... Περισσότερα To άρθρο Άλεκ Μπάλντουιν: Το όπλο είχε αληθινές σφαίρες επιβεβαιώνει η αστυνομία – Συνεχίζεται η έρευνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Αλεκ Μπάλντουιν – «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;» έλεγε με λυγμούς μετά την τραγωδία

Το τραγικό αυτό περιστατικό έλαβε χώρα κατά τα γυρίσματα ταινίας στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, όταν ο δημοφιλής ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν φέρεται να πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος, τη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας Χαλίνα Χάτσινς, η οποία έπεσε νεκρή

Διαβάστε το στο

Άλεκ Μπάλντουιν: Σε σοκ ο ηθοποιός - «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες», μονολογούσε

Άλεκ Μπάλντουιν: Συντετριμμένος ο ηθοποιός που δολοφόνησε, άθελά του, την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας Rust, Halyna Hutchins. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Άλεκ Μπάλντουιν: Το όπλο περιείχε αληθινές σφαίρες- Οι λεπτομέρειες της αστυνομικής έρευνας

Άλεκ Μπάλντουιν: Ποιος έδωσε το όπλο στον διάσημο ηθοποιό και τι κατέθεσε στην αστυνομία – Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αλεκ Μπάλντουιν: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;» – Συντετριμμένος ο ηθοποιός μετά τη δολοφονία από λάθος, πήρε εξιτήριο ο σκηνοθέτης

Αλεκ Μπάλντουιν: Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ηθοποιός πυροβόλησε στη διάρκεια γυρίσματος και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς ενώ τραυμάτισε και τον σκηνοθέτη, ο οποίος πήρε εξιτήριο. Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας για το τραγικό περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα... The post Αλεκ Μπάλντουιν: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;» – Συντετριμμένος ο ηθοποιός μετά τη δολοφονία από λάθος, πήρε εξιτήριο ο σκηνοθέτης appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Άλεκ Μπάλντουιν: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινή σφαίρα;» – Νέα τροπή στην τραγωδία

Κανονική σφαίρα σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας που έπεσε νεκρή από όπλο στα χέρια του διάσημου ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν κατά τα γυρίσματα της ταινίας Rust στην Σαντα Φε του Μεξικού. Η τραγωδία έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Την αποκάλυψη για τη σφαίρα αναφέρει σωματείο που ειδικεύεται στα όπλα που χρησιμοποιούντα στα γυρίσματα ταινιών του Χόλιγουντ σύμφωνα […] The post Άλεκ Μπάλντουιν: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινή σφαίρα;» – Νέα τροπή στην τραγωδία appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Άλεκ Μπάλντουιν: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;» – Συντετριμμένος ο ηθοποιός μετά τον φόνο που έκανε κατά λάθος

«Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;» Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του διάσημου ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες είναι όπως όλα δείχνουν ένας κατά λάθος δολοφόνος. Το άρθρο Άλεκ Μπάλντουιν: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;» – Συντετριμμένος ο ηθοποιός μετά τον φόνο που έκανε κατά λάθος εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Μπάλντουιν: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Άλεκ Μπάλντουιν: Σε σοκ ο ηθοποιός - «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες»

Άλεκ Μπάλντουιν: Συντετριμμένος ο ηθοποιός που δολοφόνησε, άθελά του, την…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Άλεκ Μπάλντουιν: Σε σοκ ο ηθοποιός - «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες», μονολογούσε

Άλεκ Μπάλντουιν: Συντετριμμένος ο ηθοποιός που δολοφόνησε, άθελά του, την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας Rust, Halyna Hutchins. 

Διαβάστε το στο astrology.gr

Άλεκ Μπάλντουιν: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;» – Συντετριμμένος ο ηθοποιός μετά τον φόνο που έκανε κατά λάθος

Lamianow.gr Άλεκ Μπάλντουιν: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;» – Συντετριμμένος ο ηθοποιός μετά τον φόνο που έκανε κατά λάθος «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;» Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του διάσημου ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες είναι όπως όλα δείχνουν ένας κατά λάθος δολοφόνος. Ο Άλεκ Μπάλντουιν, πυροβόλησε και σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας στα γυρίσματα της ταινίας Rust αλλά και τον σκηνοθέτη ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η […] Άλεκ Μπάλντουιν: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;» – Συντετριμμένος ο ηθοποιός μετά τον φόνο που έκανε κατά λάθος Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Θρίλερ στην Αχαρνών: Εντοπίστηκαν δύο μαχαιρωμένοι σε απόσταση 150 μέτρων