Η Βάνα Μπάρμπα για τις δηλώσεις της που προκάλεσαν αντιδράσεις – «Η άποψή μου δεν αλλάζει»
00:16 - 23/10/2021
Πρεμιέρα έκανε το After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά και πρώτη του καλεσμένη ήταν η Βάνα Μπάρμπα, η οποία μεταξύ […]
The post Η Βάνα Μπάρμπα για τις δηλώσεις της που προκάλεσαν αντιδράσεις – «Η άποψή μου δεν αλλάζει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η άποψή μου δεν αλλάζει»
Καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Βάνα Μπάρμπα...
Διαβάστε το στο ZouglaΒάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η άποψή μου δεν αλλάζει» (video)
Η Βάνα Μπάρμπα ήταν η πρώτη καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στη νέα σεζόν του «After Dark».Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΒάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η άποψή μου δεν αλλάζει»
Καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Βάνα Μπάρμπα.
Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που είχε κάνει για...
Διαβάστε το στο govastileto.grΒάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η άποψή μου δεν αλλάζει»
Η Βάνα Μπάρμπα ήταν η πρώτη καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στη νέα σεζόν του After Dark.
To άρθρο Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η άποψή μου δεν αλλάζει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ Βάνα Μπάρμπα για τις δηλώσεις της που προκάλεσαν αντιδράσεις - «Η άποψή μου δεν αλλάζει» (video)
"Καμιά φορά αλλάζει και δεν ξέρεις ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης. Είναι περίεργο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr