Γλυκά Νερά: Τα κρυφά σημειώματα του πιλότου πριν το φονικό – «Είχε εμμονή μαζί μου που με είχε φοβίσει»

01:40 - 23/10/2021

Με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη στο Φως το Τούνελ κι έδωσε στο φως της δημοσιότητας […] The post Γλυκά Νερά: Τα κρυφά σημειώματα του πιλότου πριν το φονικό – «Είχε εμμονή μαζί μου που με είχε φοβίσει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Είχε μια εμμονή που με είχε φοβίσει»

Νέα στοιχεία για τον φόνο στα Γλυκά Νερά και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο έφερε η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο τούνελ». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο συζυγοκτόνος είχε σχέση με άλλη γυναίκα όπως αποκαλύπτει ένας φίλος του στην εκπομπή. Μία γυναίκα που είχε ερωτευτεί και τον είχε σημαδέψει. Μία γυναίκα που δεν μπόρεσε ποτέ ... Περισσότερα To άρθρο Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Είχε μια εμμονή που με είχε φοβίσει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Γλυκά Νερά: Φίλη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αποκαλύπτει – «Είχε μια εμμονή μαζί μου που με είχε φοβίσει»

Γυναίκα που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, μίλησε για την εμμονή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να την δει το τελευταίο διάστημα πριν από τη δολοφονία - «Ξέρω πως η Καρολάιν τα είχε μάθει όλα αυτά από παλιά»

Διαβάστε το στο

Γλυκά Νερά- Νέες αποκαλύψεις: «Είχε μια εμμονή που με είχε φοβίσει»

Νέα στοιχεία για τον φόνο στα Γλυκά Νερά και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο έφερε η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο τούνελ».

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Είχε μια εμμονή που με είχε φοβίσει»

Το βράδυ της Παρασκευής, η Αγγελική Νικολούλη έκανε πρεμιέρα με το Φως στο Τούνελ μέσα από To άρθρο Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Είχε μια εμμονή που με είχε φοβίσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο