Άρης Σερβετάλης: «Ξεκίνησα να πιστεύω στον Θεό σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου»
16:32 - 23/10/2021
Άρης Σερβετάλης: «Ξεκίνησα να πιστεύω στον Θεό σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου» Πολλοί χαρακτηρίζουν τον Αρη Σερβετάλη «χαμαιλέοντα» τις υποκριτικής, και όχι άδικα, αν σκεφτεί κανείς πόσο απολαυστικός ήταν ως «Λάζαρος» στο «Είσαι το ταίρι μου» αλλά και το βάθος που είχε η ερμηνεία του ως άγιος Νεκτάριος στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού». Ο ίδιος […]
Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αρης Σερβετάλης: «Αναζητούσα την ηδονή σε οποιαδήποτε μορφή της – Με έσωσε ένας μοναχός»
Για την συμμετοχή του στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» μίλησε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Στα άκρα», ο ταλαντούχος ηθοποιός Αρης Σερβετάλης, όπου υποδύθηκε τον Άγιο Νεκτάριο. Ο ίδιος, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και στην πίστη του στον Θεό. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως αρχικά ήταν επιφυλακτικός για τον ρόλο, καθώς δεν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΆρης Σερβετάλης: «Aναζητούσα την ηδονή σε οποιαδήποτε μορφή της»
Ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στα Άκρα» και μίλησε για τη συμμετοχή του στην ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» όπου υποδύθηκε τον Άγιο Νεκτάριο αλλά και για τη βαθιά πίστη που έχει στο Θεό. «Η προσωπική μου μάχη ήταν να κατευνάσω τα φαντάσματά μου, τους δαίμονές μου, τον εγωισμό μου, την αυταρέσκειά. Αυτό έγινε […]
The post Άρης Σερβετάλης: «Aναζητούσα την ηδονή σε οποιαδήποτε μορφή της» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr