Ρόδος - Σεξουαλική κακοποίηση 8χρονης: Ρόλος - «κλειδί» η συνεργός που έστειλε την ανώνυμη επιστολή στις αρχές

09:34 - 24/10/2021

Μια άκρως περίεργη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης με πρωταγωνιστές ένα 8χρονο κορίτσι, τη μητέρα της και μια θεία της, δημιούργησε μια λοίμωξη στα γεννητικά όργανα ενός μικρού κοριτσιού. Η 50χρονη θεία της ανήλικης στην οποία αποδίδονται κατηγορίες για κακοποίηση του μικρού κοριτσιού ύστερα απ’ όσα κατέθεσε προανακριτικά, άλλαξε την υπερασπιστική της γραμμή αρνείται τις όποιες κατηγορίες τις αποδίδονται: “Είμαι αθώα ποτέ δεν θα έκανα κακό σε ένα μικρό παιδί. Είμαι μάνα με παιδιά και εγγόνια και ουδέποτε θα πείραζα ένα κοριτσάκι 8 ετών. Ό,τι έγινε έγινε πάντα με σύμφωνη γνώμη της μητέρας την οποία είχα σαν αδελφή μου. Εκείνη με ενημέρωσε για το πρόβλημα που είχε το παιδί της στα γεννητικά όργανα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρόδος – Κακοποίηση 8χρονης: H 50χρονη θεία είχε συνεργό στην εξαπάτηση της μητέρας

Πολλά παραμένουν αναπάντητα γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της σκευωρίας με θύμα κακοποίησης ένα 8χρονο κοριτσάκι από την ίδια του τη θεία. Το προανακριτικό υλικό, που συγκεντρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, εκκρεμεί προς αξιολόγηση στην Εισαγγελία, ενώ οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι πραγματικά ανατριχιαστικές.  Το κουβάρι των αποκαλύψεων για την ... Περισσότερα To άρθρο Ρόδος – Κακοποίηση 8χρονης: H 50χρονη θεία είχε συνεργό στην εξαπάτηση της μητέρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ρόδος – Κακοποίηση 8χρονης: H 50χρονη θεία είχε συνεργό στην εξαπάτηση της μητέρας

Πολλά παραμένουν αναπάντητα γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της σκευωρίας με θύμα κακοποίησης ένα 8χρονο κοριτσάκι

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις