Ο Σουάρες έχρισε τον Μέσι, φαβορί για την «Χρυσή Μπάλα»

10:14 - 24/10/2021

Ο Σουάρες έχρισε τον Μέσι, φαβορί για την «Χρυσή Μπάλα» 24/10/2021 Ο Λουϊς Σουάρες είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ατλέτικο Μαδρίτης, στον κατάλογο με τουςε 30 υποψηφίους για την «Χρυσή Μπάλα». Στις 29 Νοεμβρίου, το γαλλικό περιοδικό, θ΄ απονείμει το βραβείο στον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς και ο 34χρονος Ουρουγουανός επιθετικός, έδωσε τις προβλέψεις του: «Νομίζω ότι ο Λέο αξίζει την Χρυσή Μπάλα, γιατί είχε μια θεαματική χρονιά σε προσωπικό επίπεδο, παρόλο που κέρδισε μόνο το Κόπα ντελ Ρέι με την Μπαρτσελόνα. Αυτό που έχει κάνει σε προσωπικό επίπεδο, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασίστ στην La Liga, κατακτώντας το Κόπα Αμέρικα, όπου επίσ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σουάρες έχρισε τον Μέσι φαβορί για την «Χρυσή Μπάλα»

Ο Λουίς Σουάρες είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ατλέτικο Μαδρίτης, στον κατάλογο με τους 30 υποψηφίους για την «Χρυσή Μπάλα»...

Διαβάστε το στο Zougla

Ο Σουάρες έχρισε τον Μέσι φαβορί για την «Χρυσή Μπάλα»

Ο Λουϊς Σουάρες είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ατλέτικο Μαδρίτης, στον κατάλογο με τους 30 υποψηφίους για την «Χρυσή Μπάλα».Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σουάρες: «Ο Μέσι αξίζει την Χρυσή Μπάλα»

Ο Λουίς Σουάρες υποστήριξε πως ο Λιονέλ Μέσι πρέπει να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Σουάρες : “Αξίζει την Χρυσή Μπάλα ο Μέσι”

Εδώ το υποστηρίζουν «αντικειμενικοί» παρατηρητές, δεν θα το πει ο κολλητός του; Ο Λουίς Σουάρες θεωρεί πως ο Λιονέλ Μέσι αξίζει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Οι δύο καλοί φίλοι και άλλοτε συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα είναι στους 30 υποψηφίους για το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του κόσμου, που θα απονεμηθεί στις 29 Νοεμβρίου. «Νομίζω ότι […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)