Λοβέρδος: Αν εκλεγώ το πρωί, το βράδυ το κόμμα θα λέγεται ΠΑΣΟΚ - Τι είπε για Παπανδρέου
12:56 - 24/10/2021
Για τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής και τις θέσεις του για το μέλλον του κόμματος εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος.Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Λοβέρδος: «Εαν εκλεγώ το πρωί, το βράδυ το κόμμα θα λέγεται ΠΑΣΟΚ» (Video)
Για τις εκλογές προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής και τις θέσεις του για το μέλλον του κόμματος εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος. από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται μιλώντας στο Mega.
Διαβάστε το στο topontiki.grΤώρα μάλιστα! Λοβέρδος: «Αν εκλεγώ το πρωί, το βράδυ το κόμμα θα λέγεται ΠΑΣΟΚ»
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μίλησε στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής και την υποψηφιότητά του, τονίζοντας πως αν εκλεγεί το κόμμα θα λέγεται ΠΑΣΟΚ.
Το άρθρο Τώρα μάλιστα! Λοβέρδος: «Αν εκλεγώ το πρωί, το βράδυ το κόμμα θα λέγεται ΠΑΣΟΚ» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΛοβέρδος: Αν εκλεγώ το πρωί, το βράδυ το κόμμα θα λέγεται ΠΑΣΟΚ
Για τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής και τις θέσεις του για το μέλλον του κόμματος εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Διαβάστε το στο ekriti.grΕκλογές ΚΙΝΑΛ – Λοβέρδος: Εγώ αν εκλεγώ το πρωί, το βράδυ το κόμμα θα λέγεται ΠΑΣΟΚ
Για τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής και την υποψηφιότητά του τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος διαμήνυσε πως θα επαναφέρει το όνομα του ΠΑΣΟΚ. Λοβέρδος: Συντηρητική διακυβέρνηση δεν θέτει κανείς από τους 6 υποψηφίους Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε πως «η Προοδευτική κυβέρνηση για να γίνει πρέπει να έχει αριθμούς. Το ΚΚΕ και ο Βαρουφάκης την αρνιούνται. Η άρνηση […]
Διαβάστε το στο dete.grΛοβέρδος: Αν εκλεγώ το πρωί, το βράδυ το κόμμα θα λέγεται ΠΑΣΟΚ – Τι είπε για Παπανδρέου
Όπως ανέφερε, «κατεβαίνω για να είμαι η εκλογή των πολιτών, δίνω την μάχη μου με πολιτικούς όρους, έχω απόψεις. Μπορεί κάποιοι να μην με συμπαθούν, αλλά ξέρουν όλοι ότι μιλάω με πολιτικούς όρους και για αυτό και ο Τύπος μιλάει για την πιο καθαρή υποψηφιότητα». Για τον Γιώργο Παπανδρέου Ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου, […]
The post Λοβέρδος: Αν εκλεγώ το πρωί, το βράδυ το κόμμα θα λέγεται ΠΑΣΟΚ – Τι είπε για Παπανδρέου appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr