Παύλος Γερουλάνος: Συγκλονισμένος για τη Φώφη Γεννηματά – Αναστέλλω την προεκλογική εκστρατεία

12:44 - 25/10/2021

Ο Παύλος Γερουλάνος με μήνυμά του στο Twitter ενημέρωσε ότι αναστέλλει την προεκλογική εκστρατεία για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, μετά…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γερουλάνος: Συγκλονισμένος από την απώλεια της Φώφης Γεννηματά - Αναστέλλω την προεκλογική μου εκστρατεία

Συγκλονισμένος είναι και ο Παύλος Γερουλάνος – όπως ήταν αναμενόμενο – από το χαμό της Φώφης Γεννηματά. Με μια λιτή ανάρτησή του, ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε πως η Φώφη Γεννηματά ήταν συντρόφισσα και φίλη του, ενώ ανακοίνωσε και πως αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρεία του ΚΙΝΑΛ. «Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια της ... Περισσότερα To άρθρο Γερουλάνος: Συγκλονισμένος από την απώλεια της Φώφης Γεννηματά - Αναστέλλω την προεκλογική μου εκστρατεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Βουλή συμμετέχει στο δημόσιο πένθος για τη Φώφη Γεννηματά -Αναστολή των εργασιών

Στην απώλεια της Φώφης Γεννηματά αναμένεται να αναφερθεί σε λίγα λεπτά ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας. Στην Ολομέλεια επρόκειτο σήμερα να συζητηθεί το νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο, ωστόσο θα ανακοινωθεί αναστολή των εργασιών και συμμετοχή της Βουλής στο δημόσιο πένθος για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Η τελευταία ομιλία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ […]

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες