Χρηστίδης για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά: Ένα κομμάτι της καρδιάς μου φεύγει σήμερα
12:52 - 25/10/2021
Βαθιά θλίψη στο πανελλήνιο από την τραγική απώλεια της Φώφης Γεννηματά, στις 12:04 το μεσημέρι της Δευτέρας 25/10/2021. Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης. Η ανάρτηση Παύλου Χρηστίδη: «Υπάρχουν κάποιες στιγμές που τα λόγια δεν έχουν νόημα. Ήσουν το φωτεινό χαμόγελο που ακούμπησε την ψυχή μας, ο οδηγός μας στα δύσκολα, ο φάρος μας στα σκοτάδια , ο Άνθρωπός μας.Σ ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε, για τα γέλια και τα ταξίδια μας.Ένα κομμάτι της καρδιάς μου φεύγει σήμερα».
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρηστίδης για Φώφη Γεννηματά – Ένα κομμάτι της καρδιάς μου φεύγει σήμερα
Με προσωπικό τόνο εξέφρασε ο Παύλος Χρηστίδης τη θλίψη του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Σε ανάρτησή του ο στενός συνεργάτης της και με πρότινος εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ αναφέρει:«Υπάρχουν κάποιες στιγμές που τα λόγια δεν έχουν νόημα. Ήσουν το φωτεινό χαμόγελο που ακούμπησε την ψυχή μας, ο οδηγός μας στα δύσκολα, ο φάρος […]
Διαβάστε το στο Συγκινούν οι γιατροί της Φώφης Γεννηματά: «Δεν λιποτάκτησε ούτε για μια στιγμή»
Οι γιατροί της Φώφης Γεννηματά μιλούν για την μάχη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ με τον καρκίνο
Διαβάστε το στο Παύλος Χρηστίδης για Φώφη Γεννηματά: Ένα κομμάτι της καρδιάς μου φεύγει σήμερα
η Φώφη Γεννηματά αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «ένα κομμάτι της καρδιάς μου φεύγει σήμερα».
Διαβάστε το στο thebest.grΧρηστίδης για Φώφη Γεννηματά: Ένα κομμάτι της καρδιάς μου φεύγει σήμερα
Η συγκινητική ανάρτηση του στενού συνεργάτη της Φώφης Γεννηματά
Διαβάστε το στο news.grΧρηστίδης για Φώφη Γεννηματά – «Ένα κομμάτι της καρδιάς μου φεύγει σήμερα»
Το μήνυμά του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά
Διαβάστε το στο to10.gr