Φώφη Γεννηματά: Η συγκλονιστική τελευταία της συνέντευξη – Ο φόβος για τον καρκίνο και τα παιδιά της
13:32 - 25/10/2021
«Έφυγε» από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά σήμερα Δευτέρα (25.10.2021) σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο, τον οποίο έπρεπε να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά στη ζωή της, μετά το 2008, όταν διαγνώστηκε πρώτη φορά. Η Φώφη Γεννηματά με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια έδωσε αυτή τη μοναχική -για όλους- μάχη και την κέρδισε. Βρέθηκε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Φώφη Γεννηματά «έφυγε» την ημέρα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού
Συλλυπητήριο μήνυμα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και της ΠΟΕΔΗΝ για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΦώφη Γεννηματά: Συγκλονισμένη η Σία Κοσιώνη – «Ωχ, Παναγιά μου, καλό ταξίδι…»
Συγκλονισμένη είναι η Σία Κοσιώνη με το θάνατο της Φώφης Γεννηματάς σε ηλικία 57 ετών ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η δημοσιογράφος και anchorwoman του ΣΚΑΪ, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει τη Φώφη Γεννηματά. «Ωχ, Παναγιά μου… Καλό ταξίδι Φώφη… Δίδαξες τι θα πει γενναιότητα, δύναμη, πείσμα και πως και οι γυναίκες δεν κλαίνε» έγραψε η Σία Κοσιώνη στην ανάρτηση της και την συνόδευσε με μια φωτογραφία της Φώφης Γεννηματά.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΦώφη Γεννηματά: Η συγκινητική ιστορία του Θανάση Χειμωνά για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ
Μία συγκινητική ιστορία που αφορά στον θάνατο της μητέρας του και τους χειρισμούς της Φώφης Γεννηματά, αποκάλυψε ο Θανάσης Χειμωνάς, λίγο μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Όπως γνωστοποίησε ο συγγραφέας και πρώην πολιτευόμενος με το ΠΑΣΟΚ με ανάρτησή του στα social media, όταν πέθανε η μητέρα του, η Φώφη Γεννηματά ήταν η μοναδική πολιτικός που «μπήκε στον κόπο να του τηλεφωνήσει» αντί να στείλει κάποιο τυπικό SMS ή mail. Η ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά: «Όταν πέθανε η μητέρα μου, πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής επικοινώνησαν μαζί μου για να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους. Όλοι τους (με εξαίρεση φυσικά κάποιους πραγματικούς φίλους που είχα κάνε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΦώφη Γεννηματά: Η πολιτικός, η μητέρα, η γυναίκα –Η σκληρή μάχη με τον καρκίνο και το μεγαλείο ψυχής
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δεν άφησε ποτέ να την νικήσει η ασθένειά της μέχρι και την τελευταία στιγμή. Η μάχη με τον καρκίνο μέσα από τα δικά της λόγια.
Διαβάστε το στο Skai.gr