Γιώργος Λιάγκας κατά Έλενας Λιζάρδου: «Είναι ασέβεια, η κυρία αυτή δεν ξέρω καν τι κάνει»

14:16 - 25/10/2021

Η Έλενα Λιζάρδου, μέλος της κριτικής επιτροπής του DWTS, μιλώντας στους δημοσιογράφους θέλησε να τους κάνει μία… διόρθωση που εκνεύρισε […] The post Γιώργος Λιάγκας κατά Έλενας Λιζάρδου: «Είναι ασέβεια, η κυρία αυτή δεν ξέρω καν τι κάνει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας με την Έλενα Λιζάρδου – «Είναι ασέβεια αυτό που κάνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά της Έλενας Λιζάρδου.  Με αφορμή δηλώσεις και μία διόρθωση της Έλενας Λιζάρδου -μιας εκ των κριτών του DWTS- ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε με όσα άκουσε. «Δεν επέστρεψε το Dancing -συγγνώμη για την διόρθωση-, αυτό που γίνεται είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Για μένα είναι καινούριο. Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να πούμε ... Περισσότερα To άρθρο Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας με την Έλενα Λιζάρδου – «Είναι ασέβεια αυτό που κάνει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Γιώργος Λιάγκας κατά Έλενας Λιζάρδου: «Είναι ασέβεια, η κυρία αυτή δεν ξέρω καν τι κάνει»

Οι δηλώσεις που έκανε η Έλενα Λιζάρδου προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα. Η Έλενα Λιζάρδου, μέλος της κριτικής επιτροπής του DWTS, μιλώντας στους δημοσιογράφους θέλησε να τους κάνει μία… διόρθωση που εκνεύρισε τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό. Συγκεκριμένα, η Έλενα Λιζάρδου είπε: «Δεν επέστρεψε το Dancing -συγγνώμη για την διόρθωση-, αυτό που γίνεται […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Λιάγκας κατά Λιζάρδου: "Είναι ασέβεια, η κυρία αυτή δεν ξέρω καν τι κάνει" (video)

"Δεν καταλαβαίνω όλη αυτήν την υπερβολή για την Μπέσσυ Αργυράκη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο