Δολοφονία στη Νέα Ερυθραία - Μητέρα 40χρονου: «Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη»

20:10 - 25/10/2021

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε η μητέρα του 40χρονου που το πρωί του Σαββάτου σκότωσε έναν εργάτη και τραυμάτισε ακόμη έναν στη Νέα Ερυθραία. «Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της. Σύμφωνα με την ίδια, ο γιος της ακολουθούσε τη φαρμακευτική του αγωγή, δηλαδή έπαιρνε τα φάρμακά του αλλά «δεν ελέγχθηκε». Ο 40χρονος από τη Νέα Ερυθραία, ντυμένος «σαμουράι», πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο εργαζόμενο εταιρείας φυσικού αερίου, τραυματίζοντας έναν ακόμη. Σε βάρος του δράστη, η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας σε απόπειρα και τετελεσμένη, κατά συρροή και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών. Παράλληλα, του ασκήθηκε

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα Ερυθραία: Σπαράζει η μητέρα του 40χρονου που σκότωσε τον εργάτη - «Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη»

Πρόσφατα έχασε και την κόρη της

Διαβάστε το στο

Νέα Ερυθραία: «Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη» -Τι λέει η μητέρα του 40χρονου

Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η μητέρα του 40χρονου που σκότωσε τον εργάτη στη Νέα Ερυθραία και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Υποστηρίζει ότι ο γιος της έπαιρνε κανονικά την φαρμακευτική αγωγή του, αλλά επηρεάστηκε από τον πρόσφατο θάνατο της αδελφής του, αλλά και του θείου του. Να σημειωθεί μάλιστα έγινε παρέμβαση εισαγγελέα ... Περισσότερα To άρθρο Νέα Ερυθραία: «Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη» -Τι λέει η μητέρα του 40χρονου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Νέα Ερυθραία – Σε απόγνωση η μητέρα του 40χρονου «Σαμουράι» – «Κλαίω για τον αδικοχαμένο εργάτη και για τον γιο μου»

Η μητέρα του 40χρονου που πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο υπαλλήλους εγκατάστασης φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία, σπάει τη σιωπή της και προσπαθεί να εξηγήσει το έγκλημα του γιου της

Διαβάστε το στο

Νέα Ερυθραία: Μητέρα 40χρονου - «Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη»

Η μητέρα του 40χρονου από τη Νέα Ερυθραία είναι συντετριμμένη για τα όσα τραγικά συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νέα Ερυθραία – Σε απόγνωση η μητέρα του 40χρονου «Σαμουράι» – «Κλαίω για τον αδικοχαμένο εργάτη και για τον γιο μου»

Η μητέρα του 40χρονου που πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο υπαλλήλους εγκατάστασης φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία, σπάει τη σιωπή της και προσπαθεί να εξηγήσει το έγκλημα του γιου της

Διαβάστε το στο tovima

Νέα Ερυθραία: «Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη» λέει η μητέρα του 40χρονου σαμουράι

«Κλαίω για το παιδί μου, κλαίω για τον αδικοχαμένο εργάτη, κλαίω για την κόρη μου που έφυγε πριν από 40 ημέρες» λέει η μητέρα του 40χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε το Σάββατο έναν υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου, που έκανε εργασίες μαζί με έναν συνάδελφό του σε σπίτι σε πάροδο της οδού Τατοΐου στη Νέα Ερυθραία.  «Είμαι μέσα σε μια μαύρη θλίψη, σκέφτομαι τον άνθρωπο που έφυγε, έχω κλάψει πολλές φορές γι’ αυτόν τον άνθρωπο που δεν τον γνώριζα, φυσιογνωμικά ίσως στο στενάκι να τον έβλεπα αλλά δεν τον γνώριζα. Κλαίω και για εκείνον, κλαίω για τον γιο μου που το μυαλό του έγινε έτσι, κλαίω για την κόρη μου» λέει συγκλονισμένη η γυναίκα μιλώντας στον Alpha. Ο γιος της λάμβανε, όπ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νέα Ερυθραία: Συγκλονίζει η μητέρα του 40χρονου «σαμουράι»: «Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη»

Νέα Ερυθραία: Συγκλονίζει η μητέρα του 40χρονου «σαμουράι» που πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο υπαλλήλους εγκατάστασης φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός και τη διακομιδή του δεύτερου σε νοσοκομείο. Μιλώντας στον Alpha τόνισε: «Είμαι μέσα σε μια μαύρη θλίψη, σκέφτομαι τον άνθρωπο που έφυγε, έχω... The post Νέα Ερυθραία: Συγκλονίζει η μητέρα του 40χρονου «σαμουράι»: «Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Νέα Ερυθραία – Μητέρα του 40χρονου «σαμουράι»: Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη

Συγκλονίζει η μητέρα του 40χρονου δολοφόνου του εργάτη φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία, για την αποτρόπαιη πράξη του γιου της

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις