Γιώργος Γεννηματάς: Όταν παραδεχόταν ότι δεν είναι ατσαλένιος απέναντι στον καρκίνο

15:36 - 26/10/2021

«Δεν είμαι από μάρμαρο. Δεν είμαι ατσαλένιος. Ασφαλώς με έχει συγκλονίσει αυτή η ιστορία». Πριν 28 χρόνια ο Γιώργος Γεννηματάς μιλούσε για την περιπέτεια με τον καρκίνο. «Δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι ο καρκίνος είναι ανίκητος. Εγώ θα παλέψω, είναι δύσκολος εχθρός, αλλά το λέω για να δώσω ένα μήνυμα σε πολλούς που πάσχουν: υπάρχει δυνατότητα να παλέψουμε» έλεγε. Με την ίδια γενναιότητα πάλεψε και η Φώφη Γεννηματά τον καρκίνο, αφήνοντας χθες (25.10) την τελευταία της πνοή. «Ποτέ δεν φεύγει ο φόβος. Απλώς τον σπρώχνεις λίγο πιο πίσω και προχωράς. Είναι πολύ δύσκολες στιγμές» είχε πει στη Ζήνα Κουτσελίνη για την απώλεια των γονιών της με διαφορά περίπου 7 μηνών. «Είχαμε όλα τα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Γεννηματάς: Όταν παραδεχόταν ότι δεν είναι ατσαλένιος απέναντι στον καρκίνο

«Δεν είμαι από μάρμαρο. Δεν είμαι ατσαλένιος. Ασφαλώς με έχει συγκλονίσει αυτή η ιστορία».

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας