«Βόμβες» για Χεζόνια: «Είναι εγωιστής, δεν κάνει για ηγέτης»

15:36 - 26/10/2021

«Βόμβες» για Χεζόνια: «Είναι εγωιστής, δεν κάνει για ηγέτης» 26/10/2021 Κάθε άλλο παρά καλή άποψη για τον Μάριο Χεζόνια έχει ο Σεργκέι Ταρακάνοφ. Ο άλλοτε σπουδαίος άσος της Σοβιετικής Ένωσης θεωρεί πως ο Κροάτης φόργουορντ δεν πείθει πως μπορεί να ηγηθεί της Ούνιξ Καζάν. «Μου φαίνεται πως ο Χεζόνια δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του ηγέτη, του παίκτη που αναλαμβάνει δράση σε κρίσιμες στιγμές. Ναι, μπορεί να έβαλε 28 πόντους απέναντι στην Ενισέι, αλλά το ματς το έκρινε ο Λορέντζο Μπράουν. Όλοι έχουν μεγάλες απαιτήσεις από αυτόν. Είναι ένας δυνατός παίκτης, με καλό μπασκετικό κορμί, αλλά αμφιβάλλω αν μπορείς να χτίσεις γύρω του μια καλή ομάδα. Αν ήμουν

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ο Χεζόνια είναι εγωιστής, δεν μπορεί να γίνει ηγέτης»!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μάριο Χεζόνια πήρε τα ταλέντα του και μετακόμισε στο Καζάν για λογαριασμό της Ούνικς, εντούτοις η παρουσία του Κροάτη πρώην ΝΒΑer στη ρωσική ομάδα δεν έχει πείσει τον Σεργκέι Ταρακάνοφ.

Διαβάστε το στο

Ταρακάνοφ: «Εγωιστής ο Χεζόνια, δεν κάνει για ηγέτης»!

Ο Σεργκέι Ταρακάνοφ επιτέθηκε στον Μάριο Χεζόνια τον οποίο δεν…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ξεκίνησαν τα …σύννεφα για Χεζόνια: «Είναι εγωιστής, δεν κάνει για ηγέτης»

????????????Ο άλλοτε σπουδαίος άσος της Σοβιετικής Ένωσης, Σεργκέι Ταρακάνοφ, τόνισε ότι ο Κροάτης φόργουορντ είναι εγωιστής και δεν μπορεί να ηγηθεί της Ούνικς Καζάν. Continue reading Ξεκίνησαν τα …σύννεφα για Χεζόνια: «Είναι εγωιστής, δεν κάνει για ηγέτης» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Ταρακάνοφ – «Ο Χεζόνια είναι εγωιστής, δεν κάνει για ηγέτης»

Ο άλλοτε σπουδαίος άσος της Σοβιετικής Ένωσης, Σεργκέι Ταρακάνοφ, τόνισε ότι ο Κροάτης φόργουορντ είναι εγωιστής και δεν μπορεί να ηγηθεί της Ούνικς Καζάν.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)