Συλβάνα Ράπτη: Αποκάλυψε το γραπτό μήνυμα που της έστειλε η Φώφη Γεννηματά την Κυριακή (ΦΩΤΟ)

21:02 - 26/10/2021

Συλβάνα Ράπτη: Αποκάλυψε το γραπτό μήνυμα που της έστειλε η Φώφη Γεννηματά την Κυριακή (ΦΩΤΟ) 26/10/2021 Συντετριμμένη από τον χαμό της Φώφης Γεννηματά είναι η Συλβάνα Ράπτη. Σε ανάρτησή της στο Facebook η πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για ένα “αναπάντητο θλιβερό γιατί” και αποκαλύπτει το γραπτό μήνυμα που της έστειλε η εκλιπούσα την Κυριακή. Συγκεκριμένα η Φώφη Γεννηματά της έγραψε: “Καλημέρα Συλβάνα μου. Είμαι καλύτερα”. “Χθες το πρωί το τελευταίο γραπτό μήνυμα: «είμαι καλύτερα». Σήμερα … σιωπή: η νέα, ωραία και γενναία ΦΩΦΗ αποχαιρέτησε τη ζωή, κάνοντας τα χείλη όλων να προφέρουν ένα αναπάντητο, θλιβερό ΓΙΑΤΙ”, ανέφερε η Συλβάν

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Λύγισε» και αγκάλιασε το φέρετρο ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά στην κηδεία (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΗΔΕΙΑ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Με βαθιά θλίψη στα μάτια τους, τα τρία παιδιά της, ο σύζυγός της, η αδελφή της και οι άνθρωποι που έζησαν από κοντά την ίδια και την περιπέτεια της υγείας της, λένε αυτή την ώρα το ύστατο χαίρε σε μία πραγματική μαχήτρια. Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, Ανδρέας, ο οποίος μην μπορώντας […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

«Λύγισε» και αγκάλιασε το φέρετρο ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά στην κηδεία (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΗΔΕΙΑ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Με βαθιά θλίψη στα μάτια τους, τα τρία παιδιά της, ο σύζυγός της, η αδελφή της και οι άνθρωποι που έζησαν από κοντά την ίδια και την περιπέτεια της υγείας της, λένε αυτή την ώρα το ύστατο χαίρε σε μία πραγματική μαχήτρια. Το άρθρο «Λύγισε» και αγκάλιασε το φέρετρο ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά στην κηδεία (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Συλβάνα Ράπτη: Δημοσίευσε το γραπτό μήνυμα που της έστειλε η Φώφη Γεννηματά την Κυριακή

Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο πολιτικός κόσμος θρηνεί την τεράστια απώλεια και τα μηνύματα έχουν κατακλύσει τα social media. Η πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Συλβάνα Ράπτη μοιράστηκε μέσω facebook το τελευταίο μήνυμα που αντάλλαξε με τη Φώφη Γεννηματά την περασμένη Κυριακή. Συγκεκριμένα η Φώφη Γεννηματά της έγραψε: «Καλημέρα […] The post Συλβάνα Ράπτη: Δημοσίευσε το γραπτό μήνυμα που της έστειλε η Φώφη Γεννηματά την Κυριακή appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)