Καταδίωξη στο Πέραμα: Το μήνυμα του πατέρα του νεκρού Ρομά – «Σας παρακαλώ μην κάνετε ζημιές»
09:12 - 27/10/2021
Σε ένα έκρυθμο σκηνικό, ο πατέρας του 20χρονου Ρομά, που έπεσε νεκρός κατά την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, στέλνει το δικό του μήνυμα και καλεί τους πολίτες να μην επιδίδονται στην πρόκληση επεισοδίων. Σε βίντεο που...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Καταδίωξη στο Πέραμα: Το μήνυμα του πατέρα του νεκρού Ρομά – «Σας παρακαλώ μην κάνετε ζημιές»
Διαβάστε Περισσότερα στο sinidisi.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καταδίωξη στο Πέραμα - Το μήνυμα του πατέρα του νεκρού Ρομά: «Σας παρακαλώ μην κάνετε ζημιές»
Tο δικό του μήνυμα στέλνει ο πατέρας του 20χρονου Ρομά, που έπεσε νεκρός κατά την καταδίωξη στο Πέραμα και καλεί τους πολίτες να μην προκαλούν επεισόδια.
Διαβάστε το στο real.grΠέραμα: Μήνυμα για ηρεμία από τον πατέρα του νεκρού 20χρονου – «Σας παρακαλώ μην κάνετε ζημιές» (Video)
«Θέλω μια χάρη από εσάς τους Έλληνες πολίτες»
Διαβάστε το στο topontiki.grΠέραμα: Η έκκληση του πατέρα του νεκρού Ρομά - "Σας παρακαλώ μην κάνετε ζημιές"
Ο πατέρας του δολοφονημένου Ρομά προχώρησε σε έκκληση μέσω βίντεο στους συμπολίτες του να μην γίνονται ζημιές.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚαταδίωξη στο Πέραμα: Το μήνυμα του πατέρα του νεκρού Ρομά – «Σας παρακαλώ μην κάνετε ζημιές» (vid)
«Θέλω μια χάρη από εσάς τους Έλληνες πολίτες», λέει στο μήνυμά του – Καλεί σε παύση των επεισοδίων και τους ευχαριστεί όλους για όσα έχουν κάνει – Δείτε βίντεο. Ο…
Διαβάστε το στο politik.grΚαταδίωξη στο Πέραμα: Το μήνυμα του πατέρα του νεκρού Ρομά – «Σας παρακαλώ μην κάνετε ζημιές»
«Θέλω μια χάρη από εσάς τους Έλληνες πολίτες», λέει στο μήνυμά του – Καλεί σε παύση των επεισοδίων και τους ευχαριστεί όλους για όσα έχουν κάνει – Δειτε βίντεο Σε ένα έκρυθμο σκηνικό, ο πατέρας του 20χρονου Ρομά, που έπεσε νεκρός κατά την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, στέλνει το δικό του μήνυμα και καλεί τους ...
Διαβάστε το στο agrinionews.gr