Μπάμπης Παπαδημητρίου: Διασπορά ψεύτικων ειδήσεων ότι δικαιολογώ το «ξεβράκωμα» πολιτών από την αστυνομία

17:15 - 22/12/2019

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μιλά για fake news, σχετικά με τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε που τον δείχνουν να δικαιολογεί την αστυνομία για το «ξεβράκωμα» πολιτών. The post Μπάμπης Παπαδημητρίου: Διασπορά ψεύτικων ειδήσεων ότι δικαιολογώ το «ξεβράκωμα» πολιτών από την αστυνομία appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπ. Παπαδημητρίου: Ψευδής είδηση το ότι το στηρίζω "ξεβράκωμα" πολιτών από την αστυνομία

Για "βρώμικη επίθεση" εναντίον του από "κυκλώματα διασποράς ψεύτικων ειδήσεων που κόβουν και ράβουν" λέξεις και ατάκες από δημόσιες κουβέντες με στόχο τη διαστρέβλωση", κάνει λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, απαντώντας στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να υποστηρίζει πως "η αστυνομία μπορεί να ξεβρακώνει τους «μπαχαλάκηδες»". Σε ανάρτησή του ο Facebook ο κ. Παπαδημητρίου υποστηρίζει πως "στο στόχαστρο της καθαρά φασιστό-γκεμπελικής μεθόδου βρίσκονται συστηματικά όσοι πιστεύουν ότι η προστασία των ελευθεριών και των δικαιωμάτων δεν είναι ιδιοκτησία συγκεκριμένης μερίδας του πολιτικού κόσμου. Ιδίως μάλιστα ορισμένων δήθεν «αριστερών»". "Όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίζουν

Διαβάστε το στο thestival.gr

Παπαδημητρίου: Κυκλώματα διασποράς ψεύτικων ειδήσεων «κόβουν και ράβουν» ατάκες από δημόσιες κουβέντες

Ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου σχετικά με τις δηλώσεις του για τους "μπαχαλάκηδες" στο Action24.

Διαβάστε το στο real.gr

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Διασπορά ψεύτικων ειδήσεων ότι δικαιολογώ το «ξεβράκωμα» πολιτών από την αστυνομία

Πολιτική    Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, κάνοντας λόγο για για fake news, επιχείρησε ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου αναφοριικά με τις δηλώσεις του για «ξεβράκωμα των μπαχαλάκηδων» από την αστυνομία.  «Δεν είναι η πρώτη φορά, είναι όμως το ίδιο αποκαρδιωτικό. Τα ίδια πάντοτε κυκλώματα διασποράς ψεύτικων ειδήσεων «κόβουν και ράβουν» λέξεις και ατάκες από δημόσιες κουβέντες με σκοπό τη διαστρέβλωση και την βρώμικη επίθεση εναντίον της προσωπικότητας των πολιτικών αντιπάλων τους. Στο στόχαστρο της καθαρά φασιστό-γκεμπελικής μεθόδου βρίσκονται συστηματικά όσοι πιστεύουν ότι η προστασία των ελευθεριών και των δικαιωμάτων δεν είναι ιδιοκτησία συγκεκριμένης μερίδας του πολιτικού κόσμου.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Δεν δικαιολογώ το «ξεβράκωμα» πολιτών από την αστυνομία

Ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι είναι fake-news όσα λέγονται ότι δικαιολογεί το «ξεβράκωμα» πολιτών από την αστυνομία . Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημητρίου είπε χαρακτηριστικά πως «Δεν είναι η πρώτη φορά, είναι όμως το ίδιο αποκαρδιωτικό. Τα ίδια πάντοτε κυκλώματα διασποράς ψεύτικων ειδήσεων «κόβουν και ράβουν» λέξεις και ατάκες […] The post Μπάμπης Παπαδημητρίου: Δεν δικαιολογώ το «ξεβράκωμα» πολιτών από την αστυνομία appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Αφρικανική σκόνη: Σε «πορτοκαλί πολιορκία» η χώρα – Πότε υποχωρεί, πού θα βρέξει

Κωνσταντάρας: «Τώρα το θυμήθηκε η Σταματίνα ότι ο Παπανώτας ήταν προσβλητικός;»

Χουάνκαρ: «Θα “πεθάνουμε” στο γήπεδο για τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ»

Γιώργος Λιάγκας: «Ακούω ότι θα κάνει πρόταση ο Acun στην Μενεγάκη, δεν ντρέπονται αυτοί που τα γράφουν;»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος-Σκληρή απάντηση στον Άγγελο Βουράκη για την απόλυση από τον ΣΚΑΪ: «Υπερασπίζεται τον στάβλο του»

Δημήτρης Πανόπουλος: «Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει στηρίξει το MeToo αλλά η δήλωσή του ήταν προβληματική»