28η Οκτωβρίου: Το εμβληματικό τραγούδι και ο σκληρός στίχος που έκοψε η Βέμπο (ΒΙΝΤΕΟ)

19:36 - 27/10/2021

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940: Η φωνή της Σοφίας Βέμπο συνδέθηκε άρρηκτα με το έπος του ’40 και κάθε επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τα τραγούδια της ακούγονται από άκρη σε άκρη της χώρας. Ενα από τα τραγούδια που παραμένει χαραγμένο στη μνήμη μας για τον εορτασμό του «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου είναι το «Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά». […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

28η Οκτωβρίου: Το εμβληματικό τραγούδι και ο σκληρός στίχος που έκοψε η Βέμπο (ΒΙΝΤΕΟ)

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940: Η φωνή της Σοφίας Βέμπο συνδέθηκε άρρηκτα με το έπος του ’40 και κάθε επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τα τραγούδια της ακούγονται από άκρη σε άκρη της χώρας. Το άρθρο 28η Οκτωβρίου: Το εμβληματικό τραγούδι και ο σκληρός στίχος που έκοψε η Βέμπο (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

28η Οκτωβρίου: Το συγκινητικό μήνυμα του πιλότου του F16 με τους στίχους του Παλαμά (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Έναν στίχο του Κωστή Παλαμά χρησιμοποίησε ο πιλότος της ομάδας «Ζευς» στο μήνυμά του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου... The post 28η Οκτωβρίου: Το συγκινητικό μήνυμα του πιλότου του F16 με τους στίχους του Παλαμά (ΦΩΤΟ-VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο