Τάκης Θεοδωρικάκος: Εκφράζω την ικανοποίηση μου που οι αστυνομικοί αφέθησαν ελεύθεροι
07:02 - 28/10/2021
Εκφράζω την ικανοποίησή μου που η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έκρινε και αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι οι εφτά αστυνομικοί χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Εκφράζω την ικανοποίησή μου που η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έκρινε και αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι οι εφτά αστυνομικοί χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. — Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) October 27, 2021
Τάκης Θεοδωρικάκος: Εκφράζω την ικανοποίηση μου που οι αστυνομικοί αφέθησαν ελεύθεροι - olympia
Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέραμα: Ικανοποίηση Θεοδωρικάκου για τους αστυνομικούς που αφέθηκαν ελεύθεροι
Η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφήσουν ελεύθερους τους επτά αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που κατηγορούνται για την καταδίωξη στο Πέραμα με έναν νεκρό έφερε ικανοποίηση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Το είπε ο ίδιος ο υπουργός, Τάκης Θεοδωρικάκος. «Εκφράζω την ικανοποίησή μου που η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έκρινε και αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι οι εφτά αστυνομικοί ... Περισσότερα
To άρθρο Πέραμα: Ικανοποίηση Θεοδωρικάκου για τους αστυνομικούς που αφέθηκαν ελεύθεροι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο