Τάκης Θεοδωρικάκος: Εκφράζω την ικανοποίηση μου που οι αστυνομικοί αφέθησαν ελεύθεροι

07:02 - 28/10/2021

Εκφράζω την ικανοποίησή μου που η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έκρινε και αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι οι εφτά αστυνομικοί χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Εκφράζω την ικανοποίησή μου που η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έκρινε και αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι οι εφτά αστυνομικοί χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. — Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) October 27, 2021 Τάκης Θεοδωρικάκος: Εκφράζω την ικανοποίηση μου που οι αστυνομικοί αφέθησαν ελεύθεροι - olympia

Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέραμα: Ικανοποίηση Θεοδωρικάκου για τους αστυνομικούς που αφέθηκαν ελεύθεροι

Η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφήσουν ελεύθερους τους επτά αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που κατηγορούνται για την καταδίωξη στο Πέραμα με έναν νεκρό έφερε ικανοποίηση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Το είπε ο ίδιος ο υπουργός, Τάκης Θεοδωρικάκος. «Εκφράζω την ικανοποίησή μου που η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έκρινε και αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι οι εφτά αστυνομικοί ... Περισσότερα To άρθρο Πέραμα: Ικανοποίηση Θεοδωρικάκου για τους αστυνομικούς που αφέθηκαν ελεύθεροι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ olympia.gr

Σάλος στο Cash or Trash με την συλλογή με τα τσιμπουκια που πήγε παίχτης προς πώληση

Παράξενες αλήθειες που δεν γνωρίζεις για τα Χριστούγεννα

Ο αρχηγός των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών συναντήθηκε με εκπροσώπους της Χαμάς

Νίκος Γιαννοπουλος: Οποιος με χαρακτηρίζει δημοσίως, στα social ή και αλλού, μέθυσο, θα κληθεί, άμεσα, να αποδείξει τους ισχυρισμούς του στις δικαστικές αίθουσες

Ιωάννης Καποδίστριας – ο ΕΛΛΗΝ

Η επικουρεια φιλόσοφος Θυμιστα, η ονομαζόμενη “θηλυκός Σόλων”