Συγκινεί ο πιο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά : Ήθελε να μην την λυπηθεί κανείς
09:42 - 28/10/2021
Συγκινεί με τα λόγια του για την Φώφη Γεννηματά ο Νίκος Βοσδογάνης, που επί 20 χρόνια ήταν στο πλευρό της ως στενός της συνεργάτης.Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φώφη Γεννηματά – Συγκλονίζει ο πιο στενός συνεργάτης της: «Ήθελε να μην την λυπηθεί κανείς»
Συγκλονίζει με την περιγραφή του για τη Φώφη Γεννηματά ο Νίκος Βοσδογάνης, ο στενός της συνεργάτης επί περίπου δύο δεκαετίες. Ο Νίκος Βοσδογάνης μίλησε στην ΕΡΤ μετά την κηδεία της Φώφης Γεννηματά, τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Ήθελε να μην την λυπηθεί κανείς. Ήταν μια γυναίκα δυνατή, έδινε αγάπη, έπαιρνε αγάπη». Όπως είπε, η Φώφη Γεννηματά «αποφάσισε […]
The post Φώφη Γεννηματά – Συγκλονίζει ο πιο στενός συνεργάτης της: «Ήθελε να μην την λυπηθεί κανείς» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΦώφη Γεννηματά – Συγκλονίζει ο πιο στενός συνεργάτης της: «Ήθελε να μην την λυπηθεί κανείς» (Video)
Συγκλονίζει με την περιγραφή του για τη Φώφη Γεννηματά ο Νίκος Βοσδογάνης, ο στενός της συνεργάτης επί περίπου δύο δεκαετίες.
Διαβάστε το στο topontiki.grΦώφη Γεννηματά - Συγκινεί ο πιο στενός της συνεργάτης: Ηθελε να μην την λυπηθεί κανείς [βίντεο]
"Ήταν μια γυναίκα δυνατή, έδινε αγάπη, έπαιρνε αγάπη. Ξεκίναγε να δουλεύει όταν κουραζόμασταν εμείς, δεν κουραζόταν ποτέ.", είπε για τη Φώφη Γεννηματά ο κ. Βοσδογάνης.
Διαβάστε το στο thetoc.grΡαγίζει καρδιές ο πιο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά: «Ήθελε να μην τη λυπηθεί κανείς»
«Εγώ είχα επικοινωνία την Παρασκευή και μου λέει ότι είμαι πάρα πολύ καλά»
Διαβάστε το στο news.grΣυγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα της Φώφης Γεννηματά μία ημέρα πριν πεθάνει!
Συντετριμμένη από την απώλεια της Φώφης Γεννηματά είναι η Συλβάνα Ράπτη. Σε ανάρτησή της στο Facebook η πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για ένα «αναπάντητο θλιβερό γιατί» και αποκαλύπτει το γραπτό μήνυμα που της έστειλε η Φώφη Γεννηματά την Κυριακή. «Καλημέρα Συλβάνα μου. Είμαι καλύτερα» έγραψε η Φώφη Γεννηματά. «Χθες το πρωί […]
Διαβάστε το στο irafina.grΡαγίζει καρδιές ο πιο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά (βίντεο)
Συγκλονίζει ο επί 20 χρόνια στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά με τα λόγια του για εκείνη. Ο Νίκος Βοσδογάνης μίλησε στην ΕΡΤ με πολύ συγκινητικά λόγια για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ. «Ήθελε να μην την λυπηθεί κανείς. ‘Ήταν μια γυναίκα δυνατή, έδινε αγάπη, έπαιρνε αγάπη και είναι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει σήμερα κι αυτό που […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓεννηματά: «Ήθελε να μην τη λυπηθεί κανείς»
Φώφη Γεννηματά: «Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αποφάσισε να αντιμετωπίσει μόνη της κάποια πράγματα».
Διαβάστε το στο pagenews.gr