Ξέσπασμα Μαρινάκη για διαιτησία: "Να φάνε αυτά τα ποδοσφαιρικά περιττώματα"
20:03 - 22/12/2019
Ξέσπασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το 0-0 του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Με προσωπική του δήλωση ο ιδιοκτήτης των "ερυθρόλευκων" έκανε λόγο για "ποδοσφαιρικά περιττώματα τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου".
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρινάκης: Οι υπεύθυνοι να «φάνε» αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα»
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, αμέσως μετά την ισοπαλία με τον Βόλο προχώρησε σε μία «σκληρή» δήλωση, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς για Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλο και Μπέο. Αναλυτικά η δήλωσή του: «Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι […]
Διαβάστε το στο neaselida.grΕξαλλος ο Μαρινάκης: Δεν θα είμαι θεατής στα ποδοσφαιρικά περιττώματα τύπου Σαββίδη και Μπέου
Σε σκληρές δηλώσεις προέβη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, γνωστοποιώντας πως ο Ολυμπιακός αρνείται να συνεχίζει να συμμετέχει σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Μετά το 0-0 του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, με προσωπική του δήλωση ο ισχυρός άντρας των «ερυθρολεύκων» επισήμανε ότι η ομάδα του «δεν θα συμμετέχει πλέον σε αυτήν την κωμωδία, […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΞέσπασμα Μαρινάκη για διαιτησία: Να φάνε αυτά τα ποδοσφαιρικά περιττώματα
Ξέσπασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το 0-0 του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Με προσωπική του δήλωση ο ιδιοκτήτης των "ερυθρόλευκων" έκανε λόγο για "ποδοσφαιρικά περιττώματα τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου".
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του ισόπαλου (0-0) αγώνα με
Διαβάστε το στο madata.grΞέσπασμα Μαρινάκη για διαιτησία: “Να φάνε αυτά τα ποδοσφαιρικά περιττώματα”
Ξέσπασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το 0-0 του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Με προσωπική του δήλωση ο ιδιοκτήτης των “ερυθρόλευκων” έκανε λόγο για “ποδοσφαιρικά περιττώματα τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου”. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του ισόπαλου (0-0) αγώνα με τον Βόλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ούτε ο Πέδρο Μαρτίμς, ούτε […]
Διαβάστε το στο sportstonoto.grΜαρινάκης: Δεν θα είμαι θεατής στα ποδοσφαιρικά περιττώματα τύπου Σαββίδη και Μπέου
Σε σκληρές δηλώσεις προέβη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, γνωστοποιώντας πως ο Ολυμπιακός αρνείται να συνεχίζει να συμμετέχει σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Μετά το 0-0 του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, με προσωπική του δήλωση ο ισχυρός άντρας των «ερυθρολεύκων» επισήμανε ότι η ομάδα του «δεν θα συμμετέχει πλέον σε αυτήν την κωμωδία, […]
Διαβάστε το στο myvolos.netΞέσπασμα Μαρινάκη για διαιτησία: "Να φάνε αυτά τα ποδοσφαιρικά περιττώματα"
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι έξαλλοι
με τη διαιτησία του ισόπαλου (0-0) αγώνα με
τον Βόλο. Είναι χαρακτηριστικό...
Διαβάστε το στο ekriti.gr