Νόβακ Τζόκοβιτς: «Μπορεί να μην πάω στην Αυστραλία»

17:26 - 28/10/2021

Το ενδεχόμενο να μην λάβει μέρος στο πρώτο Grand Slam του 2022 στη Μελβούρνη, άφησε με δηλώσεις του ο Νόβακ Τζόκοβιτς – Παράλληλα, εξέφρασε την  ανησυχία του για τις συνθήκες…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζόκοβιτς – «Δεν ξέρω αν θα πάω στην Αυστραλία»

Τις αμφιβολίες του για τον τρόπο διεξαγωγής του Australian Open εξέφρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Σέρβο να τονίζει πως σκέφτεται να μην συμμετάσχει στο τουρνουά.

Διαβάστε το στο

Τζόκοβιτς – «Δεν ξέρω αν θα πάω στην Αυστραλία»

Τις αμφιβολίες του για τον τρόπο διεξαγωγής του Australian Open εξέφρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Σέρβο να τονίζει πως σκέφτεται να μην συμμετάσχει στο τουρνουά.

Διαβάστε το στο tovima

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Μπορεί να μην πάω στο Australian Open» – Εμπόδιο ο κορωναϊός

Το ενδεχόμενο να μην λάβει μέρος στο πρώτο Grand Slam του 2022

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Τζόκοβιτς: «Μπορεί να μην πάω στην Αυστραλία»

Το ενδεχόμενο να μην λάβει μέρος στο πρώτο Grand Slam του 2022 στη Μελβούρνη, άφησε ανοιχτό με δηλώσεις του ο Νόβακ Τζόκοβιτς, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για τις συνθήκες που θα ισχύσουν στο Australian Open στις αρχές του ερχόμενου έτους. ...

Διαβάστε το στο real.gr

Ο Τζόκοβιτς σκέφτεται να μην συμμετάσχει στο Αυστραλιανό Οpen

Το ενδεχόμενο να μην λάβει μέρος στο πρώτο Grand Slam του 2022 στη Μελβούρνη, άφησε με δηλώσεις του ο Νόβακ Τζόκοβιτς, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για τις συνθήκες που θα ισχύσουν στο Australian Open στις αρχές του ερχόμενου έτους. Αν και η Αυστραλιανή ομοσπονδία υποχωρώντας μπροστά στον κίνδυνο της αποτυχίας της διοργάνωσης αποφάσισε τελικά να δεχτεί και ανεμβολίαστους αθλητές ο «Νολε»,δείχνει να μην συμφωνεί ούτε με την επιβολή καραντίνας δύο εβδομάδων.  Είπε χαρακτηριστικά: «Αν βρίσκεσαι σ’ ένα αεροπλάνο με άτομο που είναι θετικός στον κορονοϊό θα πρέπει να μπεις σε καραντίνα για 14 ημέρες, είτε έχεις εμβολιαστεί, είτε όχι», ενώ πρόσθεσε πως «Κάτι τέτοιο συνέβη και στον Βίκτορ Τροΐτσκ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Τζόκοβιτς: «Δεν ξέρω αν θα πάω στην Αυστραλία»

Τζόκοβιτς: «Δεν ξέρω αν θα πάω στην Αυστραλία» 28/10/2021 Το ενδεχόμενο να μην λάβει μέρος στο πρώτο γκραν σλαμ του 2022 στη Μελβούρνη, άφησε ανοικτό με δηλώσεις του ο Νόβακ Τζόκοβιτς, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για τις συνθήκες που θα ισχύσουν στο Australian Open στις αρχές του ερχόμενου έτους. Ο πολιτειακός πρωθυπουργός της Βικτόρια, Ντάνιελ Άντριους, έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος στην περιοχή σε ανεμβολίαστους παίκτες, ωστόσο, ο «Νολε» δείχνει να μην συμφωνεί ούτε με την επιβολή καραντίνας δύο εβδομάδων. Είπε χαρακτηριστικά: «Αν βρίσκεσαι σ’ ένα αεροπλάνο με άτομο που είναι θετικός στον κορονοϊό θα πρέπει να μπε

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Τζόκοβιτς- «Όπως είναι η κατάσταση δεν ξέρω αν θα πάω στην Αυστραλία»

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά