Σλούκας – «Δεν φοβάμαι την ευθύνη να πάρω το σουτ»

23:52 - 28/10/2021

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το νικητήριο καλάθι που πέτυχε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σλούκας – «Δεν φοβάμαι την ευθύνη να πάρω το σουτ»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το νικητήριο καλάθι που πέτυχε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη.

Διαβάστε το στο

Σλούκας: «Δεν φοβάμαι την ευθύνη του τελευταίου σουτ»

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε:  Για τα καλάθια που έκριναν το παιχνίδι και τις μεταγραφές του…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Σλούκας: «Ποτέ δεν φοβάμαι την ευθύνη του τελευταίου σουτ»

Σλούκας: «Ποτέ δεν φοβάμαι την ευθύνη του τελευταίου σουτ» 29/10/2021 Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το τελευταίο σουτ που πήρε, τις μεταγραφές του Ολυμπιακού, αλλά και την χαμένη ευκαιρία με την Μπαρτσελόνα. Οι δηλώσεις του 31χρονου γκαρντ στην κάμερα της NOVA: «Έχω πετύχει και άλλα τελευταία σουτ, αλλά και έχω αστοχήσει. Δεν φοβάμαι την ευθύνη να πάρω το σουτ. Έπρεπε να τελειώσουμε πολύ νωρίτερα το παιχνίδι, αλλά αστοχήσαμε σε εύκολα σουτ στο τρίτο δεκάλεπτο και αγχωθήκαμε. Αυτό που είπα και στους συμπαίκτες μου, είναι ότι τον Μάιο κανείς δεν θα θυμάται πως νικήσαμε, αλλά αν θα είμαστε στα πλέι οφ και θα

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)