Καίτη Γαρμπή: «Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ εμένα και της Έλλης Κοκκίνου, είναι άλλα τα μεγέθη»

08:10 - 29/10/2021

Η Καίτη Γαρμπή ερωτάται για την Έλλη Κοκκίνου και το ενδεχόμενο να αποδεχτεί ένα challenge συνεργασίας και δίνει απάντηση που […] The post Καίτη Γαρμπή: «Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ εμένα και της Έλλης Κοκκίνου, είναι άλλα τα μεγέθη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Γαρμπή για Έλλη Κοκκίνου «Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ μας, είναι άλλα τα μεγέθη»

Η Καίτη Γαρμπή σε ερώτηση για ενδεχόμενη συνεργασία με την Έλλη Κοκκίνου, με αφορμή τη συνεργασία Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή, έδωσε μία απάντηση που θα συζητηθεί. Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στην Καίτη Γαρμπή και την Έλλη Κοκκίνου «Μετά την κοινή εμφάνιση Βίσση – Βανδή πολλοί έγραψαν ότι το επόμενο challenge θα είναι να εμφανιστείτε […] The post Καίτη Γαρμπή για Έλλη Κοκκίνου «Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ μας, είναι άλλα τα μεγέθη» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Καίτη Γαρμπή: Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια σύγκριση μεταξύ της Έλλης Κοκκίνου και εμένα (Βίντεο)

«Δηλαδή, να λέμε τέτοια πράγματα για το κορίτσι τώρα στα καλά καθούμενα; Γιατί;» αναρωτήθηκε η Καίτη Γαρμπή.

Διαβάστε το στο

Καίτη Γαρμπή – Απαντά για την Έλλη Κοκκίνου – Δεν έχουν καμία σχέση τα μεγέθη

Τι είπε η τραγουδίστρια για τη συνάδελφό της;

Διαβάστε το στο

Καίτη Γαρμπή: Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Βίσση-Βανδή και εμένα με την Κοκκίνου

Για την επανένωση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή νυχτερινό κέντρο διασκέδαση κλήθηκε να απαντήσει η Καίτη Γαρμπή, που βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. «Η Δέσποινα και η Άννα είναι δύο τεράστιες τραγουδίστριες, δύο τεράστιες καλλιτέχνιδες δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια σύγκριση μεταξύ εμένα και της Έλλης. Αλλά είναι δυνατόν να λέμε τώρα τέτοια πράγματα; Δηλαδή να λέμε τέτοια πράγματα για το κορίτσι τώρα στα καλά καθούμενα; Γιατί μου λέτε να λέω τέτοια τώρα, γιατί;» ανέφερε. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε και για τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά. «Είμαστε όπως ξεκινήσαμε, μπορεί και καλύτερα» είπε.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Καίτη Γαρμπή: «Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ εμένα και της Έλλης Κοκκίνου, είναι άλλα τα μεγέθη»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Καίτη Γαρμπή: "Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ εμένα και της Έλλης Κοκκίνου" (video)

"Eίναι άλλα τα μεγέθη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο