Γυναικοκτονίες: «Πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς να το καταλάβει κανείς» – 163 εκατ. αναζητήσεις στη Google

12:44 - 31/10/2021

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έδωσε η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου για την έμφυλη βία.

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το «πως να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς να το καταλάβει κανείς» αναζητήθηκε 163 εκατομμύρια φορές μέσα στην πανδημία

Σύμφωνα με την ψυχολόγο Στέλλα Αργυρίου, μέσα στην πανδημία, αναζητήθηκε 163 εκατ. φορές στο ίντερνετ το «πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς να το καταλάβει κανείς». Η Στέλλα Αργυρίου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας. «Έχουμε μια δεύτερη πανδημία, αυτή της έμφυλης βίας, την οποία πρέπει να διαχειριστούμε με σοβαρότητα  γιατί δυστυχώς τα περιστατικά πληθαίνουν, και η μια  τραγωδία δίνει τη σκυτάλη στην άλλη» τόνισε η ψυχολόγος, διευκρινίζοντας ότι στην αύξηση των βιαιοπραγιών και των δολοφονιών έχει παίξει ρολό η πανδημία. «Η βία έχει μπει μέσα στα σπίτια. Πρέπει να υπάρχει υποστηρικτικό περιβάλλον, για  να μπορέσει η μάνα, η σύζυγος, η σύντροφος να στηριχ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Σοκ! «Πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς να το καταλάβει κανείς» έψαξαν 163 εκατομμύρια φορές παγκοσμίως μέσα στην πανδημία

Με αφορμή την 13η γυναικοκτονία στη χώρα μας η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την κακοποίηση γυναικών. Σημειώνεται πως οι γυναικοκτονίες και τα περιστατικά κακοποίησης γυναικών αυξάνονται συνεχώς. Την Παρασκευή σημειώθηκε μια ακόμη γυναικοκτονία όταν ένας άνδρας δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

«Πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς να το καταλάβει κανείς» – Το έψαξαν 163 εκατομμύρια φορές

Η ίδια έρευνα αναφέρει επίσης πως η φράση «θα με σκοτώσει» αναζητήθηκε στο Google 107 εκατομμύρια φορές, μια αύξηση της τάξης του 84% (!) από το 2019. Η Στέλλα Αργυρίου μίλησε στον…

Διαβάστε το στο politik.gr

«Πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς συνέπειες»: 163 εκατ. αναζητήσεις στο διαδίκτυο

Κι όμως: 163 εκατομμύρια αναζητήσεις εν μέσω πανδημίας για το το «πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς να το καταλάβει κανείς»

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)