Κατερίνα Γκαγκάκη: «Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο»

17:20 - 31/10/2021

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη το μεσημέρι της Κυριακής στην κάμερα του Όλα Γκουντ στον […] The post Κατερίνα Γκαγκάκη: «Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Kατερίνα Γκαγκάκη: Παραδέχτηκε ότι έμεινε σε σχέση ενώ ήξερε πως υπήρχε τρίτο πρόσωπο

Για όλους και για όλα μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε το μεσημέρι της To άρθρο Kατερίνα Γκαγκάκη: Παραδέχτηκε ότι έμεινε σε σχέση ενώ ήξερε πως υπήρχε τρίτο πρόσωπο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν υποπτευόταν ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο»

“Θεωρώ πως ο λόγος που σταμάτησαν οι συνεδρίες είναι ότι, σε κάποιον καβγά, η Καρολάιν είχε πει στον Μπάμπη πως μου είχε εκφράσει τις φοβίες της για το σπίτι, για τη δουλειά του, για την ύπαρξη τρίτου προσώπου”. Αυτή η μαρτυρία της Ελένης Μυλωνοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας που επισκεπτόταν η Καρολάιν, δίνει νέα διάσταση […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κατερίνα Γκαγκάκη – «Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη το μεσημέρι της Κυριακής στην κάμερα του Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε τόσο στην... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Γκαγκάκη – «Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο»

Διαβάστε το στο spoilers

Γκαγκάκη: Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο"

Αποκαλυπτική σε συνέντευξή της

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο