Μέσι – «Θα ήθελα να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα» (pic)

07:06 - 01/11/2021

Για μία ενδεχόμενη επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέσι – «Θα ήθελα να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα»

Για μία ενδεχόμενη επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε το στο

Μέσι: «Θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα»

Την επιθυμία του να επιστρέψει στη Βαρκελώνη και να αγωνιστεί ξανά με τους «μπλαουγκράνα», εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε το στο

Μέσι: Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στη Μπαρτσελόνα – Είναι ο σύλλογος που αγαπώ

Την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Μπατσελόνα εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσα έχει σκοράρει τρεις φορές σε ισάριθμους αγώνες στο Champions League, αλλά στην Ligue 1 αγνοεί το γκολ μετά από πέντε συμμετοχές. Κι ενώ όλοι στο Παρίσι περιμένουν το πρώτο γκολ του Μέσι στο πρωτάθλημα, ο διάσημος μεσοεπιθετικός, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Sport» και αναφερόμενος στο ποδοσφαιρικό του μέλλον, τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα: «Ναι, πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να μπορέσω να βοηθήσω την Μπαρτσελόνα με οποιονδήποτε τρόπο, όντας χρήσιμος και συμβάλλοντας στην επιτυχία του συλλόγου. Θα ήθελα κάποια στιγμή να γίνω τεχνικός διευθ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μέσι: «Θέλω να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα»

Τα οικονομικά δεδομένα της Μπαρτσελόνα και η αυστηρή πολιτική της LaLiga σχετικά με τα όρια μισθοδοσίας των ισπανικών συλλόγων, ήταν οι αιτίες για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα. Τόσο ο «ψύλλος», όσο και ο Ζοάν Λαπόρτα ήθελαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό,... The post Μέσι: «Θέλω να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Λιονέλ Μέσι: «Θέλω να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα»

Λιονέλ Μέσι: Ο Αργεντινός δήλωσε πως θέλει να επιστρέψει στους Μπλαουγκράνα και να γίνει κάποια στιγμή τεχνικός διευθυντής.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μέσι: «Θέλω να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα»

Τα οικονομικά δεδομένα της Μπαρτσελόνα και η αυστηρή πολιτική της LaLiga σχετικά με τα όρια μισθοδοσίας των ισπανικών συλλόγων, ήταν οι αιτίες για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα. Τόσο ο «ψύλλος», όσο και ο Ζοάν Λαπόρτα ήθελαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα ο διάσημος Αργεντινός […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)