Βασιλακόπουλος: Με έπιασαν από το λαιμό και με πέταξαν κάτω
09:03 - 01/11/2021
«Είπε ο ιδιοκτήτης ‘’θα έρθω να σε βρω στην Αθήνα όπου δουλεύεις, το νοσοκομείο θα το βρω και θα έρθω, αν τολμήσεις να μείνεις το βράδυ στην Καλαμπάκα, όπου και να μείνεις, θα σε βρω και θα σου κάψω το αμάξι», περιέγραψε ο καθηγητής πνευμονολογίας.
Διαβάστε Περισσότερα στο euro2day.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασιλακόπουλος για την επίθεση στην ταβέρνα: Με έπιασαν από το λαιμό και με πέταξαν κάτω
«Αν τολμήσεις να μείνεις το βράδυ στην Καλαμπάκα, όπου και να μείνεις, θα σε βρω και θα σου κάψω το αμάξι» του είπε ο ιδιοκτήτης, σύμφωνα με τον καθηγητή πνευμονολογίας - Δεχεται 20 με 30 απειλητικές κλήσεις την ημέρα στο επαγγελματικό του τηλέφωνο
Διαβάστε το στο Βασιλακόπουλος για την επίθεση στην ταβέρνα: Με έπιασαν από το λαιμό και με πέταξαν κάτω
«Αν τολμήσεις να μείνεις το βράδυ στην Καλαμπάκα, όπου και να μείνεις, θα σε βρω και θα σου κάψω το αμάξι» του είπε ο ιδιοκτήτης, σύμφωνα με τον καθηγητή πνευμονολογίας – Δεχεται 20 με 30 απειλητικές κλήσεις την ημέρα στο επαγγελματικό του τηλέφωνο Για τη λεκτική και σωματική επίθεση που δέχθηκε στην ταβέρνα στην Καλαμπάκα […]
The post Βασιλακόπουλος για την επίθεση στην ταβέρνα: Με έπιασαν από το λαιμό και με πέταξαν κάτω appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΒασιλακοπουλος: Με έπιασαν από το λαιμό και με πέταξαν κάτω
Μου είπανε ξεκάθαρα “τι νομίζεις ρε ότι θα σε φοβηθούμε γιατί βγαίνεις στον ΣΚΑΪ;’”. Είπε ο ιδιοκτήτης “θα έρθω να σε βρω στην Αθήνα όπου δουλεύεις, το νοσοκομείο θα το βρω και θα έρθω, αν τολμήσεις να μείνεις το βράδυ στην Καλαμπάκα, όπου και να μείνεις, θα σε βρω και θα σου κάψω το αμάξι”. […]
Βασιλακοπουλος: Με έπιασαν από το λαιμό και με πέταξαν κάτω - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΒασιλακόπουλος: Με έπιασαν από το λαιμό και με πέταξαν κάτω – Δεν καθίσαμε να φάμε ξύλο
Για τον προπηλακισμό που δέχθηκε στην ταβέρνα στην Καλαμπάκα μίλησε ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» απορρίπτοντας παράλληλα τους ισχυρισμούς ότι η δική του παρέα ήταν εκείνη που δεν επιθυμούσε να τον έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού. «Ποιο γελοία τοποθέτηση δεν μπορεί να γίνει. Εγώ είμαι εμβολιασμένος, έχω πιστοποιητικό […]
Διαβάστε το στο irafina.grΒασιλακόπουλος για την επίθεση στην ταβέρνα: «Με έπιασαν από το λαιμό και με πέταξαν κάτω»
Δεχεται 20 με 30 απειλητικές κλήσεις την ημέρα στο επαγγελματικό του τηλέφωνο – Δείτε τη συνέντευξη του καθηγητή Για τη λεκτική και σωματική επίθεση που δέχθηκε στην ταβέρνα στην Καλαμπάκα…
Διαβάστε το στο politik.grΒασιλακόπουλος: Με έπιασαν από τον λαιμό και με πέταξαν κάτω
Βασιλακόπουλος: Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες για το άγριο περιστατικό στην Καλαμπάκα.
Διαβάστε το στο pagenews.grΒασιλακόπουλος: Με έπιασαν από το λαιμό και με πέταξαν κάτω [βίντεο]
“Εγώ είμαι εμβολιασμένος, έχω πιστοποιητικό εμβολιασμού και ευρωπαϊκό και ελληνικό, πέστε μου ένα λόγο για τον οποίο δεν θέλω εγώ έλεγχο” Για την επίθεση που δέχθηκε στην ταβέρνα στην Καλαμπάκα μίλησε στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς ότι η παρέα του ήταν εκείνη που δεν επιθυμούσε να τον έλεγχο των πιστοποιητικών […]
Διαβάστε το στο topnews.grΒασιλακόπουλος: Με έπιασαν από το λαιμό και με πέταξαν κάτω
Για τον προπηλακισμό που δέχθηκε στην ταβέρνα στην Καλαμπάκα μίλησε ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος απορρίπτοντας παράλληλα τους ισχυρισμούς ότι...
The post Βασιλακόπουλος: Με έπιασαν από το λαιμό και με πέταξαν κάτω appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.grΒασιλακόπουλος για την επίθεση στην ταβέρνα: Με έπιασαν από το λαιμό και με πέταξαν κάτω
«Αν τολμήσεις να μείνεις το βράδυ στην Καλαμπάκα, όπου και να μείνεις, θα σε βρω και θα σου κάψω το αμάξι» του είπε ο ιδιοκτήτης, σύμφωνα με τον καθηγητή πνευμονολογίας – Δεχεται 20 με 30 απειλητικές κλήσεις την ημέρα στο επαγγελματικό του τηλέφωνο Για τη λεκτική και σωματική επίθεση που δέχθηκε στην ταβέρνα στην Καλαμπάκα μίλησε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, […]
The post Βασιλακόπουλος για την επίθεση στην ταβέρνα: Με έπιασαν από το λαιμό και με πέταξαν κάτω appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr