Άκης Πετρετζίκης: Μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τον γάμο και τη γέννηση του γιου του
09:20 - 01/11/2021
Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον γάμο αλλά και τη γέννηση του γιου του έδωσε ο
To άρθρο Άκης Πετρετζίκης: Μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τον γάμο και τη γέννηση του γιου του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άκης Πετρετζίκης: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο του και για τον ερχομό του γιου του
Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Happy Day»...
Διαβάστε το στο ZouglaΆκης Πετρετζίκης: Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον γάμο πλην του φαγητού
Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον γάμο του και την γέννηση του γιου του έδωσε στην εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή ο Άκης Πετρετζίκης. Ο σεφ μίλησε για την προσωπική του ζωή, γιατί προσπάθησε να κρύψει τον γάμο του, αλλά και το πώς είναι η σύζυγός του στο σπίτι, ενώ υπογράμμισε πώς έχει αλλάξει η ζωή του τους τελευταίους μήνες με τη γέννηση του τεσσάρων μηνών Αχιλλέα. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώτη του σκέψη όταν έμαθε ότι θα γίνει γονιός: «Η πρώτη μου σκέψη με το που έμαθα ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “οκ πρέπει να βρούμε τρόπο να βρούμε χρόνο”. Το παιδί θέλει χρόνο, να ασχοληθείς μαζί του. Πριν ένα χρόνο αφιέρωνα δυο ώρες τη μέρα στο κινητό τώρα το έχω απλά για να μιλάω
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΆκης Πετρετζίκης: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο του και για τον ερχομό του γιου του
Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Happy Day» και στην Σταματίνα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΆκης Πετρετζίκης: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον γάμο του και την απόκτηση παιδιού - Δείτε τι αποκάλυψε
O Άκης Πετρετζίκης μιλά πρώτη φορά για τον γάμο του, τον γιο του, Αχιλλέα και…
Διαβάστε το στο queen.grΆκης Πετρετζίκης: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον γάμο του και την απόκτηση παιδιού - Δείτε τι αποκάλυψε
O Άκης Πετρετζίκης μιλά πρώτη φορά για τον γάμο του,…
Διαβάστε το στο onsports.grΆκης Πετρετζίκης: Μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τον γάμο και τη γέννηση του γιου του
Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον γάμο αλλά και τη γέννηση του γιου του έδωσε ο Άκης Πετρετζίκης στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή Happy Day. Ο γνωστός σεφ για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πόσο έχει αλλάξει η ζωή του, γιατί προσπάθησε να κρύψει τον γάμο του αλλά και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΆκης Πετρετζίκης: Μιλά πρώτη φορά για τη σύζυγό του – Το στοιχείο που τον κέρδισε σε εκείνη
Στην εκπομπή Happy Day και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε ο Άκης Πετρετζίκης και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στη σύζυγό του, τον γάμο και το παιδί τους. «Είμαι υπερπλήρης» ήταν η τελευταία του κουβέντα στην παρουσιάστρια. «H πρώτη μου σκέψη ότι μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο”! Πριν από τον γάμο περνούσα […]
The post Άκης Πετρετζίκης: Μιλά πρώτη φορά για τη σύζυγό του – Το στοιχείο που τον κέρδισε σε εκείνη appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr