Μέσι – «Θεωρώ άτοπες τις δηλώσεις του Λαπόρτα»
10:34 - 01/11/2021
Ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τις δηλώσεις του Ζοάν Λαπόρτα, καθώς είπε ότι θα μπορούσε να μείνει στην ομάδα με μηδενικές απολαβές.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μέσι – «Θεωρώ άτοπες τις δηλώσεις του Λαπόρτα»
Ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις δηλώσεις του Ζοάν Λαπόρτα, καθώς είπε ότι θα μπορούσε να μείνει στην ομάδα με μηδενικές απολαβές
Διαβάστε το στο tanea.grΜέσι: «Ποτέ δεν μου ζητήθηκε να παίξω δωρεάν, άτοπες οι δηλώσεις του Λαπόρτα»
Την δυσαρέσκεια του σχετικά με τα λεγόμενα του Ζοάν Λαπόρτα, ότι ο Λιονέλ Μέσι θα μπορούσε να μείνει στην Μπαρτσελόνα με μηδενικές απολαβές εξέφρασε σε δηλώσεις που έκανε ο Αργεντινός σούπερ σταρ. Φανερά ενοχλημένος από την στάση του Ζοάν Λαπόρτα, έπειτα από την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ο πρόεδρος των […]
The post Μέσι: «Ποτέ δεν μου ζητήθηκε να παίξω δωρεάν, άτοπες οι δηλώσεις του Λαπόρτα» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΜέσι: «Ποτέ δεν μου ζητήθηκε να παίξω δωρεάν, άτοπες οι δηλώσεις του Λαπόρτα»
Την δυσαρέσκεια του σχετικά με τα λεγόμενα του Ζοάν Λαπόρτα, ότι ο Λιονέλ Μέσι θα μπορούσε να μείνει στην Μπαρτσελόνα με μηδενικές απολαβές εξέφρασε σε δηλώσεις που έκανε ο Αργεντινός σούπερ σταρ. Φανερά ενοχλημένος από την στάση του Ζοάν Λαπόρτα, έπειτα από την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ο πρόεδρος των […]
The post Μέσι: «Ποτέ δεν μου ζητήθηκε να παίξω δωρεάν, άτοπες οι δηλώσεις του Λαπόρτα» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr