Έτσι έγινε το περιστατικό με τον Θ.Βασιλακόπουλο: Είπε στην κόρη του εστιάτορα «θα μου κλ...» - Νέες αποκαλύψεις
12:12 - 01/11/2021
Έντονος ντόρος έχει δημιουργηθεί μετά τις καταγγελίες του γνωστού καθηγητή Πνευμονολογίας, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, ότι δέχθηκε επίθεση σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα.
Ο καθηγητής υποστήριξε ότι τον προπηλάκισε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μαζί με τον γιο του γιατί ζήτησαν να ελεγχθούν τα πιστοποιητικά των πελατών, γιατί όπως είπε οι περισσότεροι πελάτες ήταν ανεμβολίαστοι, παρόλα αυτά το ρεπορτάζ τον εκθέτει, καθώς όπως ήδη έχει αποκαλυφθεί στην ταβέρνα δεν υπήρξε καμία παράβαση.
Όμως οι νέες πληροφορίες είναι πιο σοκαριστικές, καθώς ο Θ.Βασιλακόπουλος σήκωσε χέρι στην κόρη του ιδιοκτήτη της ταβέρνας και την έβρισε, κάτι που ήδη είχε καταγγείλει ο Μ.Τριανταφυλλόπουλος στα social media.
Πώς έγινε τ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr