Κύπρος: Γυναικολόγος άφησε γάζα στον κόλπο ασθενούς μετά από εγχείρηση
14:48 - 01/11/2021
Γάζα στον κόλπο ασθενούς ξέχασε ένας γυναικολόγος στην Κύπρο, υποβάλλοντάς την έκτοτε σε έναν Γολγοθά, καθώς η γυναίκα υποβλήθηκε σε 5 χειρουργικές επεμβάσεις. Όπως αποκαλύφθηκε, ο γιατρός παρέλειψε κατά την διενέργεια υστερεκτομής για αφαίρεση μήτρας, πριν ολοκληρώσει την χειρουργική επέμβαση, να βεβαιωθεί ότι παρέμεινε χειρουργική γάζα, από αυτές που χρησιμοποίησε εντός του κόλπου ή της περιτοναϊκής κοιλότητας της ασθενούς. Μάλιστα, το Δικαστήριο της Λεμεσού απεφάνθη, όπως αναφέρει το sigmalive.com, ότι δεν έγινε μέτρηση των γαζών που χρησιμοποιήθηκαν κατά την χειρουργική επέμβαση, επειδή ο γιατρός κλώτσησε τον κουβά στο οποίο έριχνε τις χρησιμοποιημένες γάζες, λέγοντας στις Νοσοκόμες «
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χειρουργείο – Γυναικολόγος ξέχασε γάζα στον κόλπο ασθενούς – «Εγώ γάζες δεν μετρώ»
Η ασθενής είχε μετεγχειρητικές επιπλοκές για τις οποίες ο γιατρός αφού ενημερώθηκε τηλεφωνικά, δίχως να την εξετάσει, λανθασμένα αποφάνθηκε ότι επρόκειτο για ήπια μετεγχειρητική λοίμωξη και της συνέστησε να πάρει voltaren.
Διαβάστε το στο in.grΠεριστατικό ιατρικής αμέλειας στην Κύπρο - Γυναικολόγος ξέχασε γάζα στον κόλπο ασθενούς
Για ακόμη μία φορά οι γιατροί έδειξαν ότι η αμέλεια τους χαρακτηρίζει, με έναν γυναικολόγο από την Κύπρο να το επιβεβαιώνει ξανά.
Όπως αποκαλύφθηκε, ο γιατρός παρέλειψε κατά την διενέργεια υστερεκτομής για αφαίρεση μήτρας, πριν ολοκληρώσει την χειρουργική επέμβαση, να βεβαιωθεί ότι παρέμεινε χειρουργική γάζα, από αυτές που χρησιμοποίησε εντός του κόλπου ή της περιτοναϊκής κοιλότητας της ασθενούς.
Μάλιστα, το Δικαστήριο της Λεμεσού απεφάνθη, όπως αναφέρει το sigmalive.com, ότι δεν έγινε μέτρηση των γαζών που χρησιμοποιήθηκαν κατά την χειρουργική επέμβαση, επειδή ο γιατρός κλώτσησε τον κουβά στο οποίο έριχνε τις χρησιμοποιημένες γάζες, λέγοντας στις Νοσοκόμες «εγώ στα χειρουργεία μου δεν μετρώ γάζ
Διαβάστε το στο pronews.grΚύπρος: Γυναικολόγος άφησε γάζα στον κόλπο ασθενούς μετά από εγχείρηση
Γάζα στον κόλπο ασθενούς ξέχασε ένας γυναικολόγος στην Κύπρο, υποβάλλοντάς την έκτοτε σε έναν Γολγοθά, καθώς η γυναίκα υποβλήθηκε σε 5 χειρουργικές επεμβάσεις.
Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr