Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχω δεχθεί bullying για τα κιλά μου – Φροντίζω να κρύβω τις ατέλειές μου» (Video)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δέσποινα Μοιραράκη: Έχω δεχτεί μπούλινγκ για τα κιλά μου
Η επιχειρηματίας φαίνεται ακομπλεξάριστη
Διαβάστε το στο Δέσποινα Μοιραράκη: Η αποκάλυψη για τα κιλά της on camera – «Είμαι στα πιο παχιά μου»
Τη Δέσποινα Μοιραράκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» στην Εβδομάδα Μόδας. Η «βασίλισσα των
To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: Η αποκάλυψη για τα κιλά της on camera – «Είμαι στα πιο παχιά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔέσποινα Μοιραράκη: Έχω δεχτεί bullying για τα κιλά μου
Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για τις ατέλειες που θεωρεί ότι έχει και αποκάλυψε το bullying που έχει δεχτεί.Η Δέσποινα Μοιραράκη έκανε δηλώσεις στη κάμερα της εκπομπής Happy Day και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί bullying για τα κιλά της. «Έχω δεχτεί, αλλά εγώ είμαι ο εαυτός μου. Προσπαθώ να ντυθώ όμορφα και να κρύβω τις ατέλειές μου. Δεν θα με δείτε ποτέ να φοράω κοντό μανίκι και αυτό το κάνω γιατί θέλω να αυτοπροστατεύομαι», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, μεταξύ άλλων, είπε πως «πρέπει να σου πω ότι φέτος είμαι στα πιο παχιά μου, τα περισσότερα κιλά. Έχω πάρει έξι κιλά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Είναι πάρα πολλά». Δείτε τις δηλώσεις που έκανε η Δέσποινα Μοιραράκη στο Happy Day:
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr