Παππάς: «Νιώθω άδειος, δεν έχει κάτι άλλο να μου δώσει το μπάσκετ»
12:42 - 02/11/2021
Ο δεύτερος αρχηγός της Βασίλισσας, Νίκος Παππάς, σε μια διαφορετική συνέντευξη σε εκπομπή του OPEN TV, ανέφερε ότι νιώθει άδειος και ότι δεν έχει κάτι άλλο να του δώσει το μπάσκετ, απομυθοποιώντας το, ενώ πρόσθεσε ότι μετάνιωσε που δεν έβαλε τον πήχη ψηλά με στόχο το NBA. Ο Νίκος Παππάς, παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη σε […]
The post Παππάς: «Νιώθω άδειος, δεν έχει κάτι άλλο να μου δώσει το μπάσκετ» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παππάς: «Μετανιώνω που δεν έβαλα τον πήχη για το ΝΒΑ - Απομυθοποίησα το μπάσκετ»
Παππάς: «Μετανιώνω που δεν έβαλα τον πήχη για το ΝΒΑ - Απομυθοποίησα το μπάσκετ»
02/11/2021
Ο Νίκος Παππάς είναι ένας χαρακτήρας διαφορετικός από τους άλλους, ο οποίος δύσκολα θα μπει σε… καλούπι. Ο Έλληνας γκαρντ φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για θέματα που δεν αφορούν μόνο το μπάσκετ. Αναφέρθηκε στην αθλητική του πορεία, στα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και στα κίνητρα που δεν έχει πια για να πιέσει τον εαυτό του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Παππάς:
Για τα πρότυπα: «Τα πρότυπα τα οποία προβάλλουν ως ιδανικότερα, δεν ταιριάζουν σε εμένα. Οπότε με βάση αυτά τα πρότυπα εγώ δεν μπορώ να συμβουλεύσω ένα παιδί για το οποίο ο πατέρας του σκέφτετα
Διαβάστε το στο filathlos.gr