Γεωργιάδης για λαϊκές αγορές: Με τις αλλαγές ικανοποιούμε το 99% των αιτημάτων

13:36 - 02/11/2021

Βελτιωτικές τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, στα σημεία αιχμής, επέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άδωνις Γεωργιάδης για λαϊκές αγορές: Είμαι περήφανος για το νομοσχέδιο, ικανοποιήθηκαν σχεδόν όλα τα αιτήματα

Βελτιωτικές τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, στα σημεία αιχμής, επέφεραν οι παρεμβάσεις των φορέων, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Μετά τις νομοτεχνικές βελτιώσεις και αλλαγές, το νομοσχέδιο ικανοποιεί το 99% των αιτημάτων όλων των φορέων που έχουν ακουστεί», είπε ο υπουργός και δήλωσε υπερήφανος για τον τρόπο που διαμορφώθηκε ... Περισσότερα To άρθρο Άδωνις Γεωργιάδης για λαϊκές αγορές: Είμαι περήφανος για το νομοσχέδιο, ικανοποιήθηκαν σχεδόν όλα τα αιτήματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Γεωργιάδης για λαϊκές αγορές: Το νομοσχέδιο ικανοποιεί το 99% των αιτημάτων των φορέων

Βελτιωτικές τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, στα σημεία αιχμής, επέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Μετά τις νομοτεχνικές βελτιώσεις και αλλαγές, το νομοσχέδιο ικανοποιεί το 99% των αιτημάτων όλων των φορέων που έχουν ακουστεί», είπε ο υπουργός και δήλωσε υπερήφανος για τον τρόπο που διαμορφώθηκε αυτό το νομοσχέδιο. «Είμαι βουλευτής 15 χρόνια και νομοσχέδιο που να έχει αλλάξει τόσο δραστικά, από την αρχική του μορφή μέχρι την τελική του διατύπωση, και πολιτική ηγεσία που να είναι έτοιμη για αλλαγές επί της ουσίας, προσπαθώντας να συγκεράσει πολλές από τις αντικρουόμενες απόψεις, δεν θυμάμαι πολλά», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι με

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βουλή- Γεωργιάδης: Βελτιωτικές αλλαγές στο ν/σχ για τις λαϊκές αγορές ικανοποιούν το 99% των αιτημάτων

Βελτιωτικές τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, στα σημεία αιχμής, επέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Μετά τις νομοτεχνικές βελτιώσεις και αλλαγές, το νομοσχέδιο ικανοποιεί το 99% των αιτημάτων όλων των φορέων που έχουν ακουστεί», είπε ο υπουργός και δήλωσε υπερήφανος για τον τρόπο που διαμορφώθηκε αυτό το νομοσχέδιο.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Γεωργιάδης για λαϊκές αγορές: Ικανοποιούμε το 99% των αιτημάτων που έχουν ακουστεί

Βελτιωτικές τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, στα σημεία αιχμής, επέφερε την Τρίτη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Γεωργιάδης για λαϊκές αγορές: Το νομοσχέδιο ικανοποιεί το 99% των αιτημάτων των φορέων

Βελτιωτικές τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, στα σημεία αιχμής, επέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Γεωργιάδης για λαϊκές αγορές: Με τις αλλαγές στο νομοσχέδιο ικανοποιήθηκε το 99% των αιτημάτων των φορέων

Βελτιωτικές τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, στα σημεία αιχμής, επέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Μετά τις νομοτεχνικές βελτιώσεις και αλλαγές, το νομοσχέδιο ικανοποιεί το 99% των αιτημάτων όλων των φορέων που έχουν ακουστεί», είπε ο υπουργός και δήλωσε υπερήφανος για τον τρόπο που διαμορφώθηκε αυτό το νομοσχέδιο. «Είμαι βουλευτής 15 χρόνια και […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Αδ. Γεωργιάδης για λαϊκές αγορές: Είμαι περήφανος για το ν/σ, ικανοποιήθηκαν σχεδόν όλα τα αιτήματα

Βελτιωτικές τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, στα σημεία αιχμής, επέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Μετά... The post Αδ. Γεωργιάδης για λαϊκές αγορές: Είμαι περήφανος για το ν/σ, ικανοποιήθηκαν σχεδόν όλα τα αιτήματα appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες