Αγγελική Ηλιάδη – «Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν πια είχε μεγαλώσει. Έχασα την όραση μου»

14:16 - 02/11/2021

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Αγγελική Ηλιάδη. Σε αυτήν η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί από παραγωγό, στη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αγγελική Ηλιάδη – «Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν πια είχε μεγαλώσει. Έχασα την όραση μου»

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Αγγελική Ηλιάδη εξομολογείται: «Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν…»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Αγγελική Ηλιάδη εξομολογείται: «Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν…»

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη» μίλησε Αγγελική Ηλιάδη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτεια που πέρασε στο παρελθόν με την υγεία της,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σοκαριστική αποκάλυψη Αγγελικής Ηλιάδη: «Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν πια είχε μεγαλώσει πολύ…»

“Μου συνέβη και εμένα κάποια στιγμή στα πρώτα μου βήματα παρενόχληση. Ήμουν 19 χρονών, ο παράγωγος μου ένα βράδυ προφασιζόμενος ότι θα με πήγαινε σε ένα στούντιο, με πήγε σε ένα σπίτι και μου επιτέθηκε. Ήμουν ένα παιδί με πάρα πολύ θάρρος και θράσος. Του επιτέθηκα κι εγώ και τον ανάγκασα να ανοίξει την πόρτα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αγγελική Ηλιάδη: "Ανακάλυψα ότι είχα όγκο"

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για την υγεία της

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη