«Πανικός» στον... αέρα για επιβάτες της Sky Express - «Νόμιζα ότι ήταν τα τελευταία λεπτά της ζωής μου» (βίντεο)
09:39 - 23/12/2019
Τρομακτικές ώρες έζησαν οι επιβάτες της Sky Express, όταν μια πτήση που κανονικά θα διαρκούσε λίγα λεπτά, κράτησε… ώρες γεμάτες αγωνία.
Όλα ξεκίνησαν βράδυ Κυριακής και τελείωσαν ξημερώματα Δευτέρας. Οι καταγγελίες των επιβατών της πτήσης της Sky Express από την Αθήνα για την Κεφαλονιά σοκάρουν και προκαλούν οργή.
Τα όσα έγιναν αποκαλύφθηκαν από καταγγελίες επιβατών, το βράδυ της Κυριακής, στον ant1news.gr. Όπως ανέφεραν επιβάτες, η πτήση 260 της Sky Express από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Κεφαλονιά απογειώθηκε με πολλές ώρες καθυστέρηση από το διεθνές αεροδρόμιο.
Λίγη ώρα αφού είχε απογειωθεί το αεροπλάνο, όμως ο πιλότος ενημέρωσε τους επιβάτες πως υπήρχε μηχανική βλάβη και έπρε
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τρόμος στον αέρα σε πτήση από Αθήνα για Κεφαλονιά -"Νόμιζα ότι ήταν τα τελευταία λεπτά της ζωής μου"
Τρόμος στον αέρα επικράτησε σε πτήση από το Ελευθέριος Βενιζέλος στην Κεφαλονιά.
The post Τρόμος στον αέρα σε πτήση από Αθήνα για Κεφαλονιά -"Νόμιζα ότι ήταν τα τελευταία λεπτά της ζωής μου" appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr